Elite Health innosti Euroopan Kick Off-tapahtumissa

Vuoden alussa eri puolilla Eurooppaa järjestetyt Kick Off- tapahtumat olivat iso menestys. Osallistujat olivat innoissaan uudesta Purify-puhdistuspaketista ja muista uudistuksista esim. vuoden 2017 kampanjoista. Nyt meillä on kaikki eväät uusien ennätysten tekemiseen!

Huipputason hyvinvoinnin ohjelma julkistettiin lokakuussa Wienin-konferenssissa, ja sen jälkeen Euroopan-tiimin jäsenet ovat malttamattomina odottaneet Purify-paketin markkinoille tuloa. Kick Off-tapahtumissa vahvistui aikataulu, sekä mitä muita uudistuksia tulevina kuukausina on luvassa. Juhlimiseen onkin runsaasti aihetta.

Tapahtumiin osallistui yhteensä yli 2 000 ihmistä, ja erityisvieraana oli Synergyn tiedejohtaja tri Matthew Tripp, eri markkinoiden tiimijohtajat ja General Managerit. Myös Synergyn Euroopan-myyntijohtaja Carmelo D’Anzi vieraili useissa maissa.

Elite Health ohjelma oli Kick Off-tapahtumien ydin. Tämän mullistavan ohjelman tarkoitus on auttaa ihmisiä saavuttamaan huipputason hyvinvointi puhdistamalla, vahvistamalla ja suojaamalla kehoa. Elite Health ohjelma on jatkossa Synergyn toiminnan kulmakivi. Useat puhujat kertoivat suoliston terveyden merkityksestä ja kuinka uusi Purify-paketti edistää mikrobiomin hyvinvointia ja terveempää elämäntyyliä.

Ihmiset ovat todella innoissaan Purify-paketista ja se tulee Euroopan markkinoiden maihin tämän vuoden aikana. Meille on ilo tarjota uusia tuotteita kaikille, jotka haluavat ottaa ensimmäisen askeleen kohti huipputason hyvinvointia.

Olemme asettaneet isot odotukset tälle vuodelle ja näemme jo miten Purify-paketin tullessa Euroopan markkinoille kiinnostus Synergyä kohtaan lisääntyy ja toiminta tulee kasvamaan.

”Tiimin jäsenten innostus ja energia tekee minuun joka kerta ison vaikutuksen”, Carmelo D’Anzi sanoi. ”Olen iloinen, että Synergyssä on innokkaita ja määrätietoisia ihmisiä, jotka haluavat menestyä. On ilo jatkaa yhteistyötä teidän kanssanne ja auttaa teitä saavuttamaan tämän vuoden tavoitteenne.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us