GO ELITE BONUSENNÄTYS


Onnea Pearl Executive Franz Friess ja Team Leader Corinna Fröwein! Kaksi Synergyn itävaltalaista tiimin jäsentä ansaitsivat ensimmäisinä korkeimman mahdollisen Go Elite bonuksen eli molemmat ansaitsivat 1.200 €. He ovat kukin henkilökohtaisesti sponsoroineet vähintään 10 henkilöä, jotka pätevöityivät Elite Honors Klubiin lokakuussa.

Tämä esimerkki osoittaa, miten päättäväisellä työllä voi ansaita korkeimman Go Elite -bonuksen. Erityisonnittelut Franzille, jonka 11 henkilökohtaisesti sponsoroimaa tiimin jäsentä pätevöityi lokakuussa Elite Honors Klubiin.

Corinna ja Franz eivät hypänneet prosessiin suin päin. He laativat tarkan suunnitelman tukeakseen päämääriään vuoden 2015 konferenssin jälkeen. Työ ei kuitenkaan ollut helppoa, vaikka suunnitelma sitä helpottikin. Tavoitteen saavuttaminen edellytti jatkuvaa tien päällä oloa ja pitkiä päiviä.

Franz tiesi heti haluavansa olla ensimmäisen eurooppalainen tiimin jäsen, joka sponsoroi ainakin 10 pätevöityjää kuussa. Hänelle oli ehdottoman tärkeää osoittaa muille jäsenille, mitä mallilla voidaan saada aikaan.

“Olen vakuuttunut, että Elite Honors voi muuttaa kaiken”, kertoi Franz. ”Monet uudet tiimini jäsenet ovat jo juhlineet saavutuksiaan. Useimmat pätevöityjäni olivatkin uusia jäseniä ja rohkaisin heitä pätevöitymään heti alusta pitäen.”

Corinna pitää koti-infoja sekä avoimia infoja, joissa hän käy läpi Elite Honors -mallia. Monet ovat sitoutuneita tekemään Elite Honors pätevöitymiseen tarvittavan työn, koska ihmiset ymmärtävät sen olevan menestyksekkäin tapa rakentaa Synergyä. Corinna ja Franz käyttävät paljon työajastaan niiden tiimin jäsenten tukemiseen, joilla on tavoitteena Elite Honors pätevöityminen.

Sekä Corinna että Franz sanovat, että Elite Honors toimii, koska he ovat todistaneet sen itse käytännössä. Molempien palkkiot ovat kasvaneet kahden kuukauden aikana.


 ”Usko itseesi, äläkä anna epäilykselle sijaa”, kehottaa Corinna. ”Halusin näyttää, että kuka tahansa Euroopassa voi ansaita tämän bonuksen. En ole Synergyn korkeimmalla pin-tasolla, mutta pystyin ansaitsemaan korkeimman bonuksen Go Elite -kampanjan kautta.”

Franz ja Corinna toivovat, että Elite Honors säilyy tärkeänä osana Synergy-liiketoimintaa. Franz sanoo olevansa kiitollinen Corinnan ahkeruudesta, luottavaisuudesta sekä sitkeydestä ja ylistää häntä Itävallan ”supertähdeksi”.

Go Elite -bonus on ollut voimassa reilun kahden kuukauden ajan, ja Synergy on maksanut Go Elite bonuksia jo yli 42 000 €, miten voit ansaita Go Elite -bonusta.

Go Elite -bonuskampanja jatkuu 29.2.2016 asti!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us