Synergyn sponsoroima talli mukana Ranskan ympäriajossa


Ranskan ympäriajo sai alkunsa olemassaolostaan kamppailevan urheilulehden mainoskampanjasta vuonna 1903. Nykyään se on jännittävä kansainvälinen tapahtuma, jota seuraa vuosittain arviolta 3,5 miljardia ihmistä eri puolilla maailmaa. Tänä vuonna ympäriajossa on yli 200 osallistujaa – huomattavasti enemmän kuin vuonna 1903, jolloin kilpailijoita oli 15. Palkintorahoja on tarjolla yli 2 miljoonaa euroa, mutta suurin palkkio on kuitenkin selviytyminen yhdestä nykyajan vaativimmista fyysisistä haasteista.

Voittoa tavoittelevat myös Synergyn sponsoroiman IAM Cycling -tallin pyöräilijät, jotka lopettelevat parhaillaan tehokasta treenikautta ja valmistautuvat ensimmäiseen etappiin. Kilpailu alkaa 4.7. Alankomaiden Utrechtista. IAM Cycling osallistuu Ranskan ympäriajoon nyt toista kertaa.

Talliin kuuluvat urheilijat uskovat Synergyn tuotteisiin. He luottavat siihen, että ne maksimoivat heidän suorituskykynsä niin harjoittelu- kuin kilpailupäivinäkin ja auttavat heitä eliittikilpailua edeltävien rankkojen valmistautumiskuukausien aikana.

”Jotta pystymme haastamaan maailman parhaat pyöräilijät, kehomme täytyy olla tasapainossa.  Terveellisen ruokavalion ja rankan harjoittelun ohella Synergyn tuotteet auttavat minua saavuttamaan päämääräni.” – Heinrich Haussler, ammattipyöräilijä, IAM Cycling

Tule mukaan kannustamaan IAM Cycling -tallia kohti voittoa 4.–26.7.! 

IAM Cycling -talli liittyi ammattilaistallien joukkoon tammikuussa 2013. Talliin kuuluu 30 pyöräilijää eri puolilta Eurooppaa. He ovat osallistuneet tänä kesänä jo lukuisiin kilpailuihin, kamppailleet vammojen kanssa ja nauttineet voitoista. Osa heistä on tehnyt myös uusia ennätyksiä ja saanut tunnustusta kansainvälisessä pyöräilymaailmassa.

Napsauttamalla tästä pääset tutustumaan IAM Cycling -tallin pyöräilijöihin paremmin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us