Kansainvälisesti menestynyt pituushyppääjä luottaa e9- ja ProArgi-9+-tuotteisiin

Nina Djordjevičin urheilusaavutusten luettelo on pitkä. Nina löysi pituushyppylahjansa 9-vuotiaana, kun hän ryhtyi harjoittelemaan yleisurheilujoukkueen kanssa. Hän oli luonnonlahjakkuus!


Ninan suoritukset herättivät huomiota, ja pian hän löysikin itsensä nuorten MM-kisojen finaalista. Ennen stipendin saamista Kansasin osavaltionyliopiston yleisurheilujoukkueeseen Nina ehti myös voittaa pronssia nuorten olympialaisisissa.

Menestykselle ei näy loppua, ja Ninan pituushyppysaavutusten lista on jo mittava:

pääsy finaaliin Zürichin yleisurheilun EM-kisoissa 2014
12. sija Prahan EM-hallikisoissa 2015
Slovenian-mestaruus pituushypyssä
4. sija yliopistourheilun kattojärjestön NCAA:n mestaruuskisoissa
kaksi All-American athlete -tunnustusta
hopeaa Big 12 Conference -kisoissa
Kansasin osavaltionyliopiston pituushyppyennätys
Kansasin osavaltionyliopiston parhaan opiskelijaurheilijan nimike vuonna 2011
valinta Yhdysvaltain parhaiden opiskelijaurheilijoiden ykkösjoukkueeseen

Synergyn tuotteet esitteli Ninalle ystävä, joka turvautui niihin palautuakseen raskaudestaan. Koska kyseinen ystävä oli lääkäri, myös Nina katsoi voivansa luottaa tuotteisiin. Hän alkoi käyttää V3-järjestelmään kuuluvia ProArgi-9+-, Mistify- ja Phytolife-tuotteita, ja pian hän jo huomasikin niiden myönteisen vaikutuksen terveyteensä.

Nykyään Nina käyttää etenkin e9- ja ProArgi-9+-tuotteita, joista hän saa tarvitessaan lisäenergiaa ja joiden laadukkaat ainesosat parantavat hänen kokonaisterveyttään. Myös Mistify ja Phytolife ovat osa hänen päivittäisiä rutiineitaan, sillä niiden tehokkaat ainesosat parantavat hänen yleistä hyvinvointiaan. Nina toipuu parhaillaan jalkavammasta, ja paranemista edistääkseen hän nauttii tuotteita säännöllisesti nytkin.

Ninan tavoitteena on kilpailla jonain päivänä olympialaisissa ja MM-hallikisoissa. Hän luottaa siihen, että Synergy-tuotteet auttavat häntä saavuttamaan tavoitteensa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us