SLM 10 -klubilaiset parrasvaloissa

SLMsmart-menestystarinoita

Synergy WorldWiden SLM 10 -klubikampanjan ensimmäisessä vaiheessa 24 eurooppalaista jäsentä aktivoi vähintään kymmenen ihmistä SLMsmart-aktivointipaketilla. Kun SLMsmart- ja e9-tuotteet julkaistiin syyskuussa 2014, nämä jäsenet tarttuivat haasteeseen ja ryhtyivät jakamaan uusia tuotteita perheenjäsenten, ystävien ja tuttavien keskuudessa. Olemme todella ylpeitä kaikista tavoitteen saavuttaneista ja toivomme, että lisää jäseniä pätevöityy SLM 10 -klubiin vuoden 2015 aikana. Napsauttamalla tästä pääset tutustumaan SLMsmart-kampanjoihin tarkemmin.

Kolme SLM 10 -klubiin pätevöitynyttä jäsentä kertoi meille oman tarinansa. Tarinoista saat oivalluksia ja inspiraatiota, joista on hyötyä, kun sponsoroit ihmisiä SLMsmart-paketeilla.


Evelyn Barckhan
Team Leader, Saksa

Evelyn uskoo SLMsmart-ohjelman tehoon ja kätevyyteen vakaasti ja käyttää tuotetta myös itse. Aloitettuaan SLMsmart-ateriankorvikkeen käytön hän on huomannut elämässään valtavan muutoksen. Hän totesi myös, että SLM 10 -klubikampanja helpotti Synergyn painonhallintatuotteiden esittelemistä muille huomattavasti.

Evelynin lähestymistapa on yksinkertainen. Hän kysyy ihmisiltä, ovatko nämä kiinnostuneita painon optimoinnista ja kehonmuokkauksesta. Hän on myös järjestänyt SLMsmart-juhlia, joissa osallistujat pääsevät kokeilemaan SLMsmart-ateriankorviketta erilaissa herkullisissa ja helpoissa resepteissä. Kun asiakkaat ovat huolissaan kustannuksista, hän antaa näiden laskea, paljonko 1–2 aterian korvaaminen SLMsmartilla päivässä tulisi maksamaan ja kuinka paljon he säästäisivät ruokakustannuksissa.

Osallistujien reaktiot ovat olleet uskomattoman positiivisia. Tulokset ovat tehneet heihin vaikutuksen – samoin se, kuinka SLMsmart-tuote voidaan mukauttaa kaikenlaisiin elämäntyyleihin. Koska ohjelma on räätälöitävissä, osallistujat voivat suunnitella sen tarpeidensa ja tavoitteidensa mukaan.

Kun Evelyn aloitti liiketoimintansa, hänen tiiminsä nuoremmat jäsenet eivät olleet erityisen kiinnostuneita terveydestä. Tilanne on kuitenkin muuttunut.

”Tiimini jäsenet ovat nyt keski-iältään paljon nuorempia kuin aiemmin”, hän kertoo.

Energisen tiiminsä ansiosta Evelyn on pystynyt uudistamaan liiketoimintaansa huomattavasti. Myyntiluvut ovat kasvaneet, ja Evelyn odottaa saavuttavansa uuden tason lähikuukausina. Hän haluaa jakaa Synergyn ainutlaatuisen liiketoimintamahdollisuuden mahdollisimman monen ihmisen kanssa.


Michele Guardascione
Team Director, Italia

Menestys on Michele Guardascionelle tuttua. Hän nauttii kilpailuista ja haasteista, ja siksi SLM 10 -klubikampanjakin kiinnosti häntä. Kampanjan kautta hän pystyi auttamaan muita elämään terveellisemmin ja parantamaan taloudellista tilannettaan. Lisäksi hän sai SLM 10 -klubin avulla alalinjaansa lisää jäseniä. SLMsmart-ohjelman teho inspiroi häntä jakamaan omia kokemuksiaan muiden kanssa.

”SLMsmart on muuttanut minua sekä fyysisesti että henkisesti”, Michele sanoo.

SLMsmartin tuomien mahdollisuuksien ohella Michele on erityisen innoissaan tiimissään huomaamistaan muutoksista ja saamastaan positiivisesta palautteesta. Michele uskoo, että hänellä on käytössään kaikki seuraavan suuren tavoitteen – Pearl Executiven tason – saavuttamiseen tarvitsemansa työkalut.

”Menestys on mahdollista vain, jos nauttii siitä mitä tekee”, hän sanoo.


Dieter Nagl
Saksa

SLMsmart julkaistiin syyskuussa 2014, ja se on alusta alkaen herättänyt kovasti huomiota. Tiimin jäsen Dietr Nagl hyödyntää sen menestystä omassa liiketoiminnassaan. SLMsmartiin keskittymisensä jälkeen Dietr on huomannut kohdeyleisönsä muuttuneen täysin – nyt se koostuu pääasiassa painonhallinnasta kiinnostuneista ihmisistä, joiden kanssa hän jakaa omat onnistumisensa. Dietrin mukaan SLM 10 -klubikampanja on helpottanut SLMsmartista kertomista muille.

Dietrin SLMsmartin avulla aktivoimat uudet asiakkaat ja jälleenmyyjät ovat innoissaan tuotteen herkullisesta mausta ja siitä, kuinka helppoa SLMsmart on ottaa mukaan kiireisiinkin päivärutiineihin. Dietr on pysyvää painonpudotusta tavoittelevien asiakkaidensa vankkumattomana tukena ja auttaa heitä pysymään oikealla tiellä. SLM 10 -klubikampanja on moninkertaistanut hänen Synergy-liiketoimintansa, ja hän uskoo vakaasti, että menestys jatkuu.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us