Nature’s Sunshine ja Synergy Productsin laatusitoumus kestänyt jo 42 vuotta

Kumppanuus Nature’s Sunshine Productsin (NSP) kanssa oli Synergy WorldWiden historian käännekohta. Synergyn tavoitteena on kehittää mahdollisimman laadukkaita tuotteita, ja kumppanuuden myötä tavoitteen saavuttamisesta tuli mahdollista. Synergyn tavoin myös NSP on sitoutunut laatuun jokapäiväisessä toiminnassaan. Synergy arvostaa NSP:n arvoja ja on todella iloinen kumppanuudesta.  


NSP julkaisi 6.2. virallisen lehdistötiedotteen, jossa vahvistettiin yhtiön lupaus tuottaa puhtaita ja tehokkaita lisäravinteita, joilla on terveydellisiä vaikutuksia.


Nature’s Sunshine Productsin laatusitoumus kestänyt jo 42 vuotta  


Lehi, Utah, 6.2.2015 – Nature’s Sunshine Products, Inc. (NSP) on yksi maailman tärkeimpiä laadukkaiden terveysvaikutteisten lisäravinteiden valmistajia ja toimittajia luonnontuotteiden ja luonnollisen hyvinvoinnin markkinoilla. Yrityksen tuotannon ja tuotteiden laatu on ollut ensiluokkainen jo 42 vuoden ajan, ja se lupaa, ettei tilanteeseen ole tulossa muutosta. 

Markkinoilla on nykyään runsaasti eri myyjien terveystuotteita, mutta mistä kuluttajat tietävät, mitä he oikeasti ostavat? Luonnonravinnealaa koskevista määräyksistä huolimatta tuotteiden laatu vaihtelee paljon. Onneksi osa yrityksistä on sitoutunut toimittamaan asiakkailleen vain parasta.  

NSP sijoittaa laadunvalvontaan vuosittain miljoonia dollareita. Laatu taataan muiden muassa koti- ja ulkomaisten myyjien tarkastusten, edistyksellisen laitteiston, pätevän henkilökunnan, laadukkaiden testausmenetelmien ja laboratoriomateriaalien sekä asiakirjojen tarkistuksen avulla. ”Se on paljon rahaa”, NSP:n johtaja Gregory L. Probert sanoo. ”Maineemme on kuitenkin jokaisen sentin ja sekunnin arvoinen. Haluamme varmistaa, että tarjoamme jäsenillemme markkinoiden laadukkaimpia terveysravinteita.” 

Nature’s Sunshinen maine alan laadukkaimpien tuotteiden toimittajana perustuu johdonmukaiseen ajan ja resurssien käyttöön. Yritys varmistaa, että pakkaukset sisältävät juuri sitä, mitä etiketissä sanotaan. Raaka-aineet hankitaan luotettavilta ja tutkituilta toimittajilta. Ennen kuin tietyn toimittajan materiaaleja ryhdytään käyttämään, NSP:n tiedemiehet vierailevat toimittajan tiloissa ja suorittavat laajamittaisia tarkastuksia. Näin varmistetaan, että toimittaja hankkii materiaalit ja käsittelee niitä NSP:n tiukkojen vaatimusten mukaisesti. Tiedemiehet voivat esimerkiksi tutkia toimisto- ja tuotantotilat, tarkastella sisäisiä asiakirjoja, tutustua laitoksen puhtaanapitokäytäntöihin ja seurata sadonkorjuuta varmistaakseen, että kestävän kehityksen periaatteita noudatetaan tarvittaessa. NSP ei jätä laatupyrkimyksissään mitään huomiotta.

Huippulaatu taataan myös sillä, että NSP valmistaa tuotteensa omassa edistyksellisessä ilmastoidussa 18 500 m2:n laitoksessaan Utahin Spanish Forkissa. NSP:n tutkijat käyttävät raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden testaamiseen korkean erotuskyvyn nestekromatografiaa (HLPC), infrapuna-analyysiä, ohutkerroskromatografiaa (TLC), kaasukromatografiaa, induktiivisesti kytkettyä plasma-massaspektrometria (ICP-MS) ja muita tieteellisiä menetelmiä ja laitteita. Niiden avulla varmistetaan, että tuotteissa käytetään oikeita kasvilajeja ja oikeita kasvin osia. NSP:n laatuasiantuntijat suorittavat lukuisia testejä, joissa etsitään mahdollisia epäpuhtauksia, kuten raskasmetalleja, likaa, hiivaa, hometta, bakteereja ja torjunta-aineita. Ilmoitettu vitamiini- ja mineraalipitoisuus varmistetaan analyysien avulla. Kaikkiaan NSP:lla on käytettävissään yli 6 000 materiaalien ja valmiiden tuotteiden laatu- ja puhtaustestiä sekä edistyksellisiä analysointilaitteita ja asiansa osaavia tiedeasiantuntijoita.

”Meidät erottaa useimmista muista yrityksistä se, että olemme tuotteidemme valmistuksessa ja säilytyksessä näin huolellisia”, NSP:n laatu- ja määräysasioiden kansainvälinen apulaisjohtaja Lynda Hammons toteaa. ”En voi puhua sellaisten yritysten puolesta, jotka ovat ulkoistaneet valmistuksensa. Luotan kuitenkin omiin tuotteisiimme, koska valvomme niiden valmistusta ja testaamme niitä prosessin KAIKISSA vaiheissa.” 

NSP noudattaa niin tuotekehityksessä, valmistuksessa kuin valmiiden tuotteiden testaamisessakin hyviä tuotantotapoja eli tiukkoja laatuvaatimuksia, jotka tunnetaan alalla GMP (Good Manufacturing Practices) -säädöksinä. Lisäksi NSP:n laboratoriossa työskentelee neljä filosofian tohtoria, jotka ovat kehittäneet omia menetelmiään luonnonmateriaalien aktiivisten ainesosien testaamista varten. Useista näistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita vertaisarviointia käyttävissä tieteellisissä julkaisuissa. Tietysti NSP jakaa uudet, tarkat testimenetelmät myös myyjien kanssa. Tavoitteena on, että kaikki tekisivät yhteistyötä laadun parantamiseksi koko alalla. 

Nature’s Sunshine Productsilla on useiden riippumattomien laatua edistävien organisaatioiden sertifiointi, mukaan lukien tärkeä Australian Therapeutic Goods Administrationin (TGA) hyväksyntä. Ilman sitä luonnontuotteita ei saa myydä Australiassa. Lisäksi NSP:lla on National Sanitation Foundation Internationalin (NSF), International Aloe Science Councilin ja Massachusettsin Southborough’ssa sijaitsevan Brunswick Laboratoriesin sertifiointi. Vuonna 2013 Forbes-lehti valitsi NSP:n yhdeksi Amerikan luotettavimmista yrityksistä. Se oli ainoa tunnustuksen saanut lääketuoteyritys. 

NSP on työskennellyt laadun edistämiseksi jo 42 vuoden ajan, ja se on terveysravinnealan todellinen edelläkävijä. Yritys on sitoutunut erinomaisuuteen niin kehityksessä, valmistuksessa, laadunvalvonnassa kuin asiakastyytyväisyydessäkin, ja se tarjoaa turvallisia, tehokkaita ja innovatiivisia vaihtoehtoja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ihmisille.

Nature’s Sunshine Products lyhyesti 

Nature’s Sunshine Products (NASDAQ: NATR), on johtava luonnolliseen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä suoramarkkinointiyritys, joka myy ja toimittaa ravinteita ja hyvinvointituotteita maailmanlaajuisesti. Sillä on yli 670 000 riippumatonta toimittajaa ja asiakkaita yli 40 maassa. Useimmat NSP:n tuotteet valmistetaan yrityksen omissa huippuluokan laitoksissa. Näin varmistetaan, että tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia, turvallisimpia ja tehokkaimpia. Yrityksellä on kolme liiketoimintasegmenttiä, jotka on jaettu toimittajien, kompensaatio-ohjelmien samankaltaisuuksien ja NSP:n sisäisten toimihenkilöjärjestelyiden sekä toimihenkilöiden vastuualueiden mukaan. Segmentit ovat NSP Americas, Asia Pacific and Europe; NSP Russia, Central and Eastern Europe; ja Synergy WorldWide. NSP myös edistää lasten terveyttä ja hyvinvointia eri puolilla maailmaa yhteistyössä Sunshine Heroes Foundationin kanssa. 

Lisätietoja yrityksestä on sen verkkosivuilla osoitteessa, www.naturessunshine.com

Yhteyshenkilö: 
Steve Bunker
Chief Financial Officer
Nature’s Sunshine Products, Inc. Lehi, Utah 84043
(801) 341-7303 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us