Synergyn sponsoroima pyöräilijä rikkoi ennätyksen

Mathias Brändle, Synergyn sponsoroimaan IAM Cycling -talliin kuuluva 24-vuotias itävaltalainen ammattipyöräilijä, on rikkonut kansainvälisen pyöräilyliiton (UCI) ennätyksen pyöräilemällä 51,852 kilometriä tunnissa. Aiempi ennätys oli Jens Voigtin hallussa, ja Brändle rikkoi sen 0,742 kilometrillä.


Brändle saavutti tavoitteensa Sveitsin Aiglessa sijaitsevan World Cycling Centerin 200 metrin radalla, ja saavutusta oli todistamassa 900 katsojaa. Pyöräilijän mukaan yleisön tuki auttoi häntä keskittymään päämääräänsä.

”Mitä lähempänä täyttä tuntia ollaan, sitä helpommaksi urakka käy. Silloin tietää, että loppu häämöttää jo ja että kivun kestää”, Brändle kertoi. ”Puolen tunnin kohdalla olin varma, että selviän haasteesta, mutta sitten alkoi vaikea jakso. Toivoin oloni helpottavan, ja loppujen lopuksi ponnisteluni riittivät. Siitä olen todella iloinen.”


Tämä uskomaton suoritus osoittaa, minkä luokan urheilijoita Synergy WorldWide sponsoroi. Brändle ja muut urheilijat uskovat Synergyn tuotteisiin ja luottavat siihen, että ne auttavat heitä samanlaisiin suorituksiin kuin se, johon Brändle kykeni rikkoessaan ennätyksen.

Synergy Scandinavian General Managerin Bengt Emanuelssonin haastattelussa Brändle kertoi, että hän arvostaa kaikkia ProArgi9+-tuotteen vaikutuksia terveyteensä ja kuntoonsa mutta että hän on erityisen tyytyväinen tuotteesta saamiinsa hyötyihin kilpailuissa.

”Etappikilpailuissa ProArgi-9+ ylläpitää lihasten normaalia toimintaa – se auttaa minua taistelemaan väsymystä vastaan”, Brändle kertoi. ”Tällä on valtava merkitys.”

Synergy WorldWidelle on kunnia tukea Mathias Brändlen kaltaisia urheilijoita heidän tavoitteissaan. Haluamme onnitella Brändleä ja IAM Cycling -tallia tästä hienosta saavutuksesta. Tulemme varmasti näkemään vielä monia muitakin upeita suorituksia.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us