Vielä ehdit hankkia pisteitä vuoden 2015 Legacy Retreat matkaa varten

21.11.14


Synergy WorldWide on jo vuosien ajan tarjonnut tiimijäsenilleen mahdollisuuden osallistua rentouttavaan Legacy Retreat -matkaan läntisen pallonpuoliskon lomaparatiiseissa. Tämä on vuosittainen johtajuus-koulutus. Olemme nyt valinneet vuodelle 2015 uuden huippukohteen: kultaisen kaupungin Dubain.

Merkitse nyt kalenteriisi 11.-16.1.2015. Tästä tulee kaikkien aikojen ikimuistoisin Legacy Retreat -matka! 

Ellet ole vielä aiemmin osallistunut matkalle, sinulla on vielä marras- ja joulukuu aikaa hankkia riittävästi pisteitä sitä varten. Monet teistä tarvitsevat enää muutamia pisteitä, jotta osallistumisehdot täyttyvät.

Kun täytät loman osallistumisehdot, varaamme sinulle huoneen Dubain Atlantis The Palm -hotellista,joka on erittäin elegantti, hienostunut ja mielikuvitukseen vetoava hotelli. Atlantis sijaitsee keinotekoisella saarella ja tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajan viettoon veden parissa, meriakvaarioista vesipuistoihin ja delfiiniuinnista laitesukellukseen. Matka unelmakohteeseen on nyt ulottuvillasi!

Ensimmäisen Legacy Retreat -matkan edellytykset

Kun ensimmäiselle Legacy Retreat -lomalle osallistuvat hankkivat 10 Legacy-pistettä ennen 31.12.2014, he ovat oikeutettuja Legacy-matkalle Dubaissa. Vuoden2014 uutuus: voit ansaita jopa 4 pistettä kuukaudessa. Kun Autoship-tilauksesi on voimassa, ansaitset Legacy-pisteitä toimimalla seuraavasti:


Team Director -tasolla: Saat 1 pisteen, kun sinulla on yksi henkilökohtaisesti sponsoroitu henkilö Team Leader tasolla.  Saat 2 pistettä, kun sinulla on kaksi  henkilökohtaisesti sponsoroitua henkilöä Team Leader tasolla.
Team Elite -tasolla: Saat 2 pistettä, kun sinulla on yksi henkilökohtaisesti sponsoroitu henkilö Team Leader tasolla. Saat 3 pistettä, kun sinulla on kaksi henkilökohtaisesti sponsoroitua henkilöä Team Leader tasolla.
Pearl Executive -tasolla:  Saat 3 pistettä, kun sinulla on yksi henkilökohtaisesti sponsoroitu henkilö Team Leader tasolla.  Saat 4 pistettä, kun sinulla on kaksi henkilökohtaisesti sponsoroitua henkilöä Team Leader tasolla.

Muistathan, että edellisenä vuonna ansaitut pisteet siirtyvät seuraavalle kalenterivuodelle, joten sinulla saattaa olla jo valmiiksi hankittuja pisteitä vuoden 2015 Legacy-matkaa varten.

Aiemmin Legacy Retreat -matkalle osallistuneita koskevat ehdot

Jos olet aiemmin osallistunut Legacy Retreat -matkalle, voit pätevöityä matkalle uudetaan vuonna 2015. Aiemmin Legacy Retreat -matkalla olleet voivat ansaita uuden matkan jollain seuraavista tavoista:


• saavuttamalla uuden Executive-tason (vähintään Pearl-taso) ensimmäisen kerran
TAI, jos osallistut matkalle ensimmäisen kerran ja olet vähintään Pearl-, Emerald-, Diamond- tai Presidential Executive -tasolla, ylläpitämällä korkeinta pin-tasoasi 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta vuonna 2014
TAI, jos osallistut matkalle toisen kerran oltuasi matkalla ensimmäisen kerran edellisenä vuonna, ja olet vähintään Pearl-, Emerald-, Diamond- tai Presidential Executive -tasolla, ylläpitämällä korkeinta pin-tasoasi 4 kuukauden ajan 12 kuukaudesta vuonna 2014
TAI, jos olet Double Presidential Executive -tasolla, ylläpidät korkeinta pin-tasoasi 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta, tai ylläpidät Presidential-tasoa 4 kuukauden ajan 12 kuukaudesta vuonna 2014

Edellä mainittujen ehtojen pätevöitymisjakso on 1.1.-31.12.2014 sekä ensimmäistä Legacy Retreat -matkaa hankkiville että aiemmin matkalla olleille.

UUSI Legacy Retreat -matkan VIP-paketti

Presidential Executive- ja tätä ylemmän Executive-tason saavuttaneet voivat varata itselleen Synergyn VIP-paketin, joka tekee Legacy Retreat -matkasta vieläkin ikimuistoisemman.

Nämä tiiminjohtajat saavat business-luokan lentolipun, ylemmän huoneluokan hotellihuoneen Legacy Retreat -matkan ajaksi, limusiinipalvelun lentokenttäkuljetuksiin, lahjoja ja VIP-illallisen Synergyn johtoryhmän jäsenten seurassa.

Arviointiaikana (1.1.-31.12.) voit ansaita VIP-paketin seuraavilla ehdoilla:


• saavutat Presidential-tason tai tätä ylemmän tason ensimmäisen kerran
TAI olet pätevöitynyt Legacy Retreat -matkalle uudelleen ja henkilökohtaisesti sponsoroimasi (1) tiimijäsen on oikeutettu osallistumaan ja osallistuu ensimmäiselle Legacy Retreat -matkalle samana vuonna
TAI olet pätevöitynyt Legacy Retreat -matkalle uudelleen ja ylläpidät korkeinta Executive-tasoasi 6 kuukauden ajan 12 kuukaudesta pätevöitymisaikana.

Odotamme innolla, että mahdollisimman moni pääsee kokemaan kanssamme ainutlaatuisen elämyksen Dubaissa. Nähdään tammikuussa 2015!

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.