Uusi jäsen lääketieteelliseen ja tieteelliseen toimikuntaan

Synergy Worldwidella ja Nature’s Sunshine Productsilla on ilo ilmoittaa, että fil. tri Sang Geon Kim on liittynyt niiden neuvoa-antavaan lääketieteelliseen ja tieteelliseen toimikuntaan. Tällä hetkellä Soulissa professorina toimivalla Kimillä on runsaasti kansainvälistä kokemusta ja asiantuntemusta, ja on kunnia saada hänet mukaan Synergy-tiimiin.

Synergyn/NSP:n puheenjohtajan ja toimitusjohtajan Gregory L. Probertin mukaan Kimin liittyminen lääketieteelliseen ja tieteelliseen toimikuntaan auttaa yritystä tehostamaan tuotekehitysstrategiaansa ja hyödyntämään tiedepohjaisia keksintöjä yleisten terveysongelmien ratkaisussa. ”Uskomme, että laajamittaisen aineenvaihdunnan toimintahäiriöitä koskevan tutkimuksensa ansiosta Kimistä on valtavasti hyötyä tuotekehityksessämme. Olemme todella innoissamme kumppanuudesta ja Kimin mukanaan tuomasta asiantuntemuksesta.”

”Kimin monipuolisesta tutkimustaustasta ja tietämyksestä on meille paljon hyötyä uusien keksintöjen ja innovaatioiden kehittämisessä”, Synergyn/NSP:n tiedejohtaja tohtori Matt Tripp lisää.Taustaa
Kimillä on lukemattomia saavutuksia. Vuonna 2010 hän sai Korean tasavallan terveys- ja hyvinvointiministeriön myöntämän tunnustuksen, ja aiemmin samana vuonna tiede- ja koulutusministeriö nimitti hänet kuukauden tiedemieheksi. Hänen muihin saavutuksiinsa kuuluu esimerkiksi Korean farmakologisen yhdistyksen vuonna 2008 myöntämä parhaan farmakologin palkinto. Kimin kirjoituksia on julkaistu vertaisarviointia käyttävissä lehdissä yli 200 kertaa. Hän on opettanut laboratoriossaan henkilökohtaisesti yli sataa opintojensa eri vaiheissa olevaa opiskelijaa maisterin tutkintoon tähtäävistä tohtoreiksi väitelleisiin.

Kim toimii parhaillaan Soulin kansallisen yliopiston lääketieteellisen tutkimuslaitoksen apulaisjohtajana. Hän on myös yliopiston aineenvaihdunta- ja tulehdussairauksien innovatiiviseen lääkitykseen keskittyvän tutkimuskeskuksen johtaja sekä yliopiston farmasialaitoksen professori. Lisäksi hän on mukana Korean elintarvike- ja lääkehallinnon toksikologiaan keskittyvässä neuvoa-antavassa toimikunnassa. Aiemmin hän on toiminut laboratorioeläinresurssien laitoksen johtajana sekä farmasiakoulun apulaisdekaanina Soulissa.

Kim väitteli filosofian tohtoriksi Chicagon Northwestern Universityn lääketieteen laitoksella. Farmakologian maisterin ja farmasian kandidaatin tutkintonsa hän suoritti Soulin kansallisessa yliopistossa.

”Minulle on suuri kunnia tehdä yhteistyötä Nature’s Sunshine Productsin kanssa ja toimia sen neuvoa-antavan lääketieteellisen ja tieteellisen toimikunnan jäsenenä”, Kim sanoo. ”Odotan kovasti, että pääsen jakamaan aineenvaihdunnallisia toimintahäiriöitä koskevan tutkimukseni tuloksia. Niistä on varmasti paljon apua sellaisten uusien tuotteiden kehittämisessä, jotka voivat parantaa miljoonien ihmisten elämää eri puolilla maailmaa.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us