Koe uudelleen Suomen Kick Off 2014 tapahtuma!

Tiimijäsenet Suomesta, Englannista, Ranskasta ja Ruotsista kokoontuivat 26.1. Helsinkiin kouluttautumaan ja starttaamaan menestyksekkään Synergy Worldwide vuoden 2014. Paikalle saapui lähes 400 ihmistä ja päivä onnistui yli odotusten.

Klikkaa tästä katsoakseni kuvia tapahtumasta.

Tilaisuuden ohjelma oli monipuolinen ja tunnelma oli erittäin innostava.

Tri Rainer Böger kertoi l-arginiinin positiivisista vaikutuksista terveyteen. Aaron McCain Synergyltä kertoi Synergy tuotteiden laadusta ja V3-ohjelmasta. General Manageri Bengt Emanuelsson kertoi uudesta Barcelona-kampanjasta ja yhtiön Euroopan markkina-alueen tulevaisuuden suunnitelmista.

Team Managerit Anna-Maija ja Hannu Kreivi sekä Reijo Ojanen ja Salme Ala-Heikkilä kertoivat kansainvälisten konferenssien merkityksestä ja suurten tilaisuuksien vaikutuksesta heidän menestykseensä. Pearl Executivet Eric ja Kati Gammals kertoivat mm. miksi he valitsivat Synergyn, Team Abundance systeemistä, sekä ajatusten, tunteiden ja toiminnan vaikutuksista liiketoiminnan tuloksiin. Tilaisuus huipentui Synergyn perustajan, Dan Higginsonin puheeseen, jossa hän painotti yhteistyön ja johtajuuden elementtejä Synergy toiminnassa. Tämän lisäksi kuulimme tuotekokemuksia ja vuoden 2013 aikana menestyneitä tiiminjäseniä.

Kaikki tiiminjäsenet, jotka saavuttivat vuoden 2013 aikana uusia pin-tasoja saivat tunnustusta ja juhlimme erityisesti Miimu Jaatisen Pearl Executive tason saavutusta. Miimu kertoi puheessaan Synergyn Legacy Retreat-matkasta Havajille, johon hän oli juuri osallistunut perheensä kanssa.
Kiitos yhteistyöstä ja siitä, että uusi vuosi käynnistyi näin upeasti! Tehdään yhdessä tästä vuodesta kaikkein paras!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us