Kaksi kampanjaa - yksi määränpää

Kuluva vuosi vain paranee, vaikka on vasta maaliskuu!

Euroopan tiimijäsenille käynnistyy kaksi kampanjaa, joiden avulla voit ansaita Korean Cash-bonusta
3000 € tulevaa maailmankonferenssia varten.

Synergyn maailmankonferenssi Koreassa 26.-28.9. tulee olemaan historiallinen tapahtuma, jossa tuhannet tiimijäsenet eri puolilta maailmaa suunnittelevat liiketoimintaansa, juhlivat ja laajentavat Synergyn visiotaan.

Kampanjat käynnistyvät nyt eli toimi nopeasti!

2x2 Tiiminrakentaja -bonus Korea Cash -lisäbonuksella

Euroopassa viime vuonna aloitettu 2x2 Tiiminrakentaja -bonus jatkuu! Pätevöitymisvaatimukset ja palkkiot pysyvät samoina yhtä poikkeusta lukuunottamatta: Lisäsimme siihen Korea Cash -bonuksen.

Haluatko kerrata 2x2 kampanjan säännöt? Napsauta tästä.

Joka kerran kun luot 2x2-ryhmän, ansaitset myös ylimääräisen Korea Cash -bonuksen (100 €) - joka on 50 prosenttia 2x2 Tiiminrakentaja -bonuksesta. Kertynyt Korea Cash -bonus maksetaan vain niille, jotka rekisteröityvät ja osallistuvat Synergyn maailmankonferenssiin Koreassa*.

Esimerkki: Olen aktiivinen tiimijäsen. Rakennan maaliskuussa yhden 2x2-ryhmän. Tästä saan 200 € 2x2-bonuksen. Lisäksi saan 100 € Korea Cash -bonusta.

Periaate on yksinkertainen. Kun rakennat vähintään yhden 2x2-ryhmän valmiiksi tietyn kuukauden aikana, ansaitset heti ylimääräisiä tuloja ja lisäksi Korea Cash -bonuksen vuoden 2013 Synergy-huipputapahtumaan osallistumista varten!

*Huom! Korea Cash -bonus maksetaan vuoden 2013 lokakuun komissioiden yhteydessä sen jälkeen, kun konferenssiin ilmoittautuminen ja osallistuminen on varmennettu. Autoship tulee olla päällä, jotta bonuksia voi ansaita.

Korean maailmankonferenssi 2013 -kampanja

Käynnistämme uuden Korean maailmankonferenssi -bonuskampanjan: tiimijäsenet ansaitsevat käteisbonusta, kun he saavuttavat uuden pin-tason ensimmäistä kertaa. Tämä käteisbonus maksetaan tiimijäsenille, jotka saavuttavat uuden pin-tason 1.3.–31.8. Kertynyt bonus maksetaan vain niille, jotka rekisteröityvät ja osallistuvat Synergyn Korean maailmankonferenssiin*.

Huom! Myös sponsorit ansaitsevat!

Synergyn palkkiojärjestelmän tavoin myös Korean Cash -bonus palkitsee aktiivisen tiimityön. Kun sponsoroimasi tiimijäsen ansaitsee tuloja tästä kampanjasta, myös sinulle maksetaan. Tämä edellyttää, että sinulla on voimassa oleva Autoship-tilaus kyseisen kuukauden aikana.
*Huom! Korea Cash -bonus maksetaan vuoden 2013 lokakuun komissioiden yhteydessä sen jälkeen, kun konferenssiin ilmoittautuminen ja osallistuminen on varmennettu. Autoship tulee olla päällä, jotta bonuksia voi ansaita.

Herättikö tämä kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun: 0800-915614.

Tavataan Koreassa!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us