Viesti Euroopan toimintojen johtajalta

Kuluva vuosi on käynnistynyt vilkkaasti, ja on hienoa nähdä ja kokea, miten suurta innostusta Synergy-liiketoiminta herättää kaikkialla. Palasin juuri Euroopasta, jossa vierailin ennätysmäisen nopeasti kasvavilla markkina-alueillamme. Euroopan markkina-alueiden Kick Off 2013 -tapahtumissa näin ja ennen kaikkea koin, millainen voima on innostuneissa ja aktiivisesti Synergy-liiketoimintaan sitoutuneissa ihmisissä.

Innostus ja aito optimismi tulevaisuuden suhteen on tarttuvaa! Vaikka samat haasteet ja vastoinkäymiset kohtaavat meitä kaikkia, nämä tapaamani ihmiset keskittyvät siihen, mikä yhtiössämme on parasta ja miten suuria mahdollisuuksia Synergy tarjoaa jäsenilleen. Olen ylpeä Euroopan markkina-alueestamme, ja minulla on erittäin suuret odotukset sen tulevaisuuden suhteen.

Odotan paljon vuodelta 2013. Uskon aktiivisuuden ja sitoutuneisuuden edelleen kasvavan keskittyessämme yhdessä siihen, mikä tekee Synergystä vertaansa vailla olevan yrityksen.  Jokainen meistä tuntee alan liiketoimintaan liittyvät haasteet, mutta me tiedämme myös sen, miten palkitsevaa ja rikastuttavaa on auttaa toisia menestymään.  Kuten kaikki tavoittelemisen arvoiset asiat liiketoimintakin edellyttää kovaa työtä, sitoutumista ja joskus suuriakin uhrauksia. Liiketoiminnassamme ei kuitenkaan olennaista ole vain lopputulos vaan se, miten saavutamme tavoitteet: itse matka kohti päämäärää.

Äskettäisellä Euroopan matkallani vietin paljon aikaa Synergyn ensimmäisen Euroopan Presidential Executiven Will Martinin kanssa. Mieleeni muistui muutama vuosi sitten sattunut tapaus täällä Utahissa. Kun Will kertoi, miten hän taisteli Synergyn avulla itsensä irti rahavaikeuksista ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden, kaksi kanadalaista naista totesi hänelle: "Sinulla on ollut onnea, Will. Presidential Executive -taso tuntuu nyt varmasti kuin lottovoitolta!" Will vastasi tähän epäröimättä: "Ei tätä voi verrata lottovoittoon. Kun ihminen voittaa arpajaisissa, hänen ei tarvitse tehdä mitään tavoitteidensa hyväksi. Palkitsevinta tässä on ollut juuri matka omiin tavoitteisiin."

Opin Williltä paljon tuona päivänä. Hän on aivan oikeassa. Liiketoimintamme on matka, jolle lähdemme vuoden jokaisena päivänä. Matkallamme kohtaamme ihmisiä, joihin luomme pysyvän, henkilökohtaisen suhteen. Toivon, että entistä vireämmän ja yritteliäämmän liiketoimintavuoden 2013 aikana muistamme nauttia tästä matkasta.

Parhain terveisin,
Stew

CONVERSATION

Instagram

Follow Us