Synergy Suomen ensimmäinen Kick Off

Synergy Suomen ensimmäinen Kick Off tilaisuus järjestettiin Helsingissä 9.2. Hilton Kalastajatorpalla. Tapahtumaan osallistui lähes 400 tiimin jäsentä vieraineen ja se oli suuri menestys. Tunnelma aivan mahtava koko päivän ja osallistujat saivat nauttia Kalastajatorpan maukkaiden tarjoilujen lisäksi antoisasta koulutuksesta.

Klikkaa tästä nähdäksesi kuvia >>

Tilaisuudessa Presidential Executive Dane Iorg ja Euroopassa sekä Suomessa ensi kertaa vieraillut Double Presidential Mark Comer jakoivat tärkeitä oppeja ja vinkkejä menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen.

Dane Iorg painotti miten tärkeää tässä liiketoiminnassa on jatkuvasti kehittää itseään ja toimintatapojaan. Dane siteerasi Jim Rohn'ia "Mikään ei muutu, ellet itse muutu." sekä The Slight Edgen kirjoittajaa Jeff Olsonia: "Menestyvät ihmiset tekevät joka päivä asioita joita ovat helppo tehdä, mutta joita on myös helppo jättää tekemättä."

Mark Comer puhui miten tärkeää on tehdä asioita innostuksesta ja intohimosta käsin (eng. passion) ja selvitti mitkä asiat auttavat sen syntymisessä. Mark painotti erityisesti sitä, että jokaisen tulisi rakentaa vahva luottamus tähän alaan, yhtiöön sekä tuotteisiin ja että ne rakentuvat osallistumalla koulutuksiin, konferensseihin ja tilaisuuksiin.

Myös laatujohtaja Lynda Hammonsin esitys raaka-aineiden hankinnasta sekä laadunvalvonnasta oli mielenkiintoinen ja sai kaikki vakuuttumaan Synergyn tuotteiden turvallisuudesta, tehokkuudesta ja korkeasta laadusta.

Pearl Executivet Eric ja Kati Gammals kertoivat liiketoiminnan rakentamisen vaiheista ja siitä, että tasanne-vaihe on luonnollinen kehitykseen liittyvä asia. Liiketoiminnan saa uudelle tasolle ja tasanne-vaiheesta pääsee eteenpäin kun sinnikkäästi jatkaa toimintaa, edelleen kehittää itseään ja mallintaa Synergyssä menestyneiden toimintatapoja.

Tapahtumassa oli myös mukana Euroopan johtaja Bengt Emanuelsson ja hän kertoi tulevista tapahtumista ja uutisista. Päivän aikana juhlistimme Synergy uralla eteneitä tiimin jäseniä ja erityisesti Galina Rajalaa, joka saavutti Team Director tason.

Olimme erittäin iloisia, että saimme tapahtumaan mukaan myös Synergyn perustajan ja pääjohtajan Dan Higginsonin, joka vieraili Suomessa ensimmäistä kertaa. Dan Higginsonin puhe päätti antoisan koulutuspäivän ja hänen aitous ja välittömyys inspiroi kaikkia.

Kiitos kaikille osallistujille, te teitte päivästä onnistuneen! Tästä on hyvä jatkaa, tehdään tästä vuodesta historiallinen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us