Viesti johtaja Stewart Rutterilta

Kesä on jo pitkällä ja elämme todella jännittäviä aikoja. On hienoa olla mukana yhtiössä, joka lisää ihmisten hyvinvointia ja joka vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään eri puolilla maailmaa. Viime kuukausien aikana olen saanut osallistua tapahtumiin, jotka ovat edelleen lisänneet luottamusta ja innostusta jatkoa ja tulevaisuuttamme ajatellen.

Eräs merkittävä tapahtuma oli Synergyn esiavaustilaisuus Puolassa, jossa sain tavata tiimijohtajiamme. Oli todella ilo tavata ihmisiä, jotka ovat odottaneet kauan Synergy mahdollisuuden toteutumista. Tällä hetkellä esiavausaika Puolassa on käynnissä ja jos kaikki asiat etenevät suunnitelmien mukaan toivomme, että saisimme avattua 25. markkina-alueemme virallisesti jo tänä syksynä.

Matkoilla ja tilaisuuksien aikana muistan erityisesti miksi nautin suunnattomasti olostani Synergy WorldWidessa ja mikä tekee Synergystä niin ainutlaatuisen verrattuna muihin alan yrityksiin. Kyse on ihmisistä!

Olemme onnekkaita sen vuoksi, että Synergyyn liittyy mukaan todella upeita ihmisiä. Perustajamme Dan Higginson on luonut loistavan ilmapiirin ja hän näyttää loistavaa esimerkkiä edustaessaan Synergyä. Synergyssä meitä ympäröi upeat ihmiset ja vedämme heitä koko ajan puoleemme.

Olen huomannut, että kun keskitymme ihmisiin, joihin meillä on luottamussuhde, meillä on paljon suurempi mahdollisuus menestyä. Ja vaikka teknologia kehittyy huimaa vauhtia, tämä on ja tulee aina olemaan people business eli ihmisten välinen toiminta ei häviä minnekkään vaan korostuu entisestään.

Haluan vielä korostaa yhtä asiaa. Ota aina huomioon kunkin henkilön yksilöllinen tilanne; selvitä henkilön toiveet ja tarpeet sekä haasteet. Synergy antaa mahdollisuuden oppia, kasvaa sekä kokea onnistumista ja menestystä enemmän kuin missään muussa mitä teet.

Mieleeni tulee yksi periaate lempikirjastani Go Giver, joka on seuraava:

"Vaikuttamisen laki - Vaikutusvaltasi tai paremminkin kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa on suorassa suhteessa siihen miten paljon työskentelet niin, että asetat muiden tarpeet ja toiveet omiesi edelle." 

Tiedän tämän periaatteen olevan totta. Olen huomannut menestyneiden ja tulosta tekevien ihmisten poikkeuksetta elävän tuon periaatteen mukaan.

Yhtiönä Synergy on saavuttanut suurta menestystä ja haluan onnitella sinua kaikesta siitä mitä teet päivittäin edustaessasi Synergy WorldWidea omistautuneena ja suurella innostuksella.

Toivottavasti näemme pian.

Menestystä ja kaikkea hyvää!
Stewart

CONVERSATION

Instagram

Follow Us