2012 Euroopan konferenssi – Tuoteasiantuntijat


Euroopan huippukokouksessa Kööpenhaminassa saat paljon tietoa Synergyn V3-tuoteperheen taustasta, tieteestä ja hyödyistä, saat koulutusta tuotannosta, laadunvalvontaprosesseista sekä siitä mikä on Synergyn kokonaisvaltainen etulyöntiasema kilpailijoihin verrattuna. Lue lisää alla olevista asiantuntijoista ja varmista tänään rekisteröityminen 2012 Euroopan huipputapaamiseen.

Rainer Böger, M.D.
Tri Rainer Böger on omistautunut yli kahdenkymmenen vuoden ajan akateemiseen tutkimukseen liittyen L-arginiiniin ja sen vaikutukseen kehon kyvystä tuottaa typpioksidia erikoistuessaan sydän- ja verisuonitauteihin liittyvien sairausten varhaiseen diagnoosiin ja ehkäisyyn. Tässä tutkimuksessa tri Böger sai selville, että ADMA (asymmetrinen dimetyyliarginiini) on verisuonitaudin riskimerkki ja L-arginiinin käyttö voi auttaa verenkierto-ongelmien ja -sairauden ehkäisyssä. Tämän tutkimuksen lisäksi tri Böger toimii myös kliinisen farmakologian professorina sekä kliinisen farmakologian ja toksikologian instituutin johtajana Hampurin yliopiston lääketietellisessä keskuksessa että Hampurin yliopiston Clinical Trial Center Northin johtajana.

William J. Keller, Ph.D.
Tri Keller on työskennellyt Nature’s Sunshine Products'lla huhtikuusta 2001 lähtien ja nykyisin hän toimii Health Sciences and Educational Services -osaston varatoimitusjohtajana sekä Chief Scientific Resource Officer toimessa. Ennen Synergyä tri Keller toimi osaston johtajana ja professorina Samfordin yliopiston School of Pharmacy -oppilaitoksessa sekä Northeast Louisianan yliopistossa. Tri Keller suoritti B.S.-tutkintonsa farmasiassa ja M.S.-tutkintonsa lääketieteissä Idahon valtionyliopistossa. Washingtonin yliopisto myönsi hänelle tohtorin arvon farmakognosiassa vuonna 1972.

Lynda Hammons, VP
Lynda Hammons aloitti Nature’s Sunshine Products'la kesäkuussa 2001 ja toimii nykyisin Quality and Regulatory Affairsin varatoimitusjohtajana. Ms. Hammons suoritti B.S.-tutkintonsa kemiassa ja mikrobiologiassa Bowling Green -valtionyliopistossa ja MBA-tutkintonsa Cincinnatin yliopistossa pääaineena laadunhallinta. Ms. Hammons on myös sertifioitu laatuinsinööri, sertifioitu laatuteknikko ja sertifioitu laaduntarkastaja Amerikan laatuyhdistyksessä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us