SKANDINAVIA 2012 KICK-OFF JUHLALauantaina 7.1.2012 kokoontui Thon Hotel Arena Lillistromissa, Norjassa iso joukko innostuneita tiimijäseniä Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta juhlimaan vuoden 2011 menestystä sekä toivottamaan vuoden 2012 tervetulleiksi.

Tässä vuoden 2012 Skandinavian Kick-Off tapahtumassa saimme kuulla mahtavia esityksiä tiimijohtajilta ja erityisvierailta kuten Dianne Leavitiltä (Double Presidential Executive), William Martinilta (Presidential Executive), Mads Ostvangilta (Diamond Executive), Stefan Patrik Kristoffersenilta ja Eric ja Kati Gammalssilta (Pearl Executivet), jotka kaikki ovat tehneet paljon innostaakseen ja opettaakseen tiimijäseniä, miten kasvattaa Synergy-liiketoiminta sekä luoda “Synergy” terveyden ja menestyksen perintö.

Osallistujat saivat nauttia myös Dan Higginsonista (Synergyn perustaja, pääjohtaja), Bengt Emanuelssonista (Euroopan johtaja), lääkäri Rainer Bögeristä (yksi arvostetuin L-arginiini-asiantuntija) ja monista muista, jotka jakoivat arvokasta tietoa liiketoiminnan kasvattamisesta sekä Synergyn tähtituotteen, ProArgi-9+ vaikutuksista.

Tärkeintä oli kaikkien tiimijäsenten ja johtajen huomiointi, jotka mahdollistavat Skandinavian menestyksen. Kaikki, jotka nostivat pian-tasoaan vuonna 2011, toivotettiin lavalle tervetulleeksi vastaanottamaan pinssit ja kristallit Synergyn johtoportaan sekä muiden tiimiläisten raikuvien aplodien saattelemina.

Tapahtuman edetessä mukanaolijat saivat nauttia herkullisesta illallisesta ja viihdykkeestä. Tiimijäsenet tanssivat ja seurustelivat myöhään yöhön tutustumalla toisiinsa kuten Synergy-perheessä on tapana. Tuo ilta oli täydellinen päätös mahtavalle juhlaviikonlopulle.

Synergy jatkaa Euroopassa kiihtyvää kasvuaan, koska niin monet tiimijäsenet työskentelevät väsymättä menestyksen eteen. Synergy onnittelee kaikki menestyksestä ja suosittelee valmistautumaan tulevaan Team Manager Akatemiaan, joka on Norjassa 30.3–1.4.2012, Suomessa 18.–19.5.2012 ja Itävallassa 1.–3.6.2012.

Jokainen, joka saavuttaa Team Manager –tason ennen tätä päivämäärää on kutsuttu oman alueensa Akatemiaan. Lisätietoa näistä koulutuksista tulee pian.

Synergy toivoo kaikille mahtavaa ja runsasta vuotta 2012!

Parhain terveisin,
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us