3 x TC Bulk-tilaus kampanja jatkuu!

Iloisina ilmoitamme, että 3 x TC Bulk-tilaus kampanja jatkuu koko tammikuun 2012! Samat promootiosäännöt myös jatkuvat kuin joulukuussa. Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi nostamaan ensi kuun bonuksiasi.

Klikkaa alla lisätietoja

3 x TC BULK kampanja

Starttaa uusi vuosi kolmella liiketoiminta paikalla (3 x Tracking Centers)!

Ainutlaatuinen Mega-Match palkkiojärjestelmämme on rakennettu siten, että se mahdollistaa liiketoiminnanrakentamisen käyttäen joko yhtä tai kolmea TC-seurantakeskusta.

Uudet tiiminjäsenet valitsevat liittyessään joko yhden tai kolme TC-seurantakeskusta.

Nyt uuden vuoden 2012 kunniaksi olemme järjestäneet siten, että jokaisen on mahdollista päivittää oma liiketoiminta kattamaan kolme TC-seurantakeskusta nyt poikkeuksellisesti ProArgi-9+ tai Mistify BULK tilauksella.

Vaihtoehdot:

• ProArgi-9+ BULK tilaus sisältää 12 kpl purkkia ja sen hinta on 470,02€ (39,17€ per tuote)
• Mistify BULK sisältää 24 kpl pulloa ja sen hinta on 470,02€ (19,58€ per tuote)

Kahden lisäpaikan päivitys BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on jo entuudestaan yksi aktivoitu TC-seurantakeskus.

Jos sinulla ei ole vielä TC1 aktivoituna, voit sopia asiakaspalvelun kanssa, että he käsittelevät sinulle sekä TC1 aktivoivan tilauksen, sekä lisäpaikat BULK tilauksella saman aikaisesti.

Sponsorit hyötyvät lisäpaikkojen (TC2 ja TC3) aktivoinnista 25€ starttibonuksilla (per paikka).

Tämä erityiskampanja on voimassa tämän vuoden 2011 loppuun saakka.

Hyödyntääksesi tämä kampanjaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse 0800-915614 (suomenkielinen ilmainen numero) arkisin klo 14.00-23.00, tai sähköpostitse syncs_finland@synergyworldwide.com.

Oikein hyvää joulunaikaa!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us