Joulukuun viesti Synergyn johtajilta

On vaikeaa kuvitella, etta vuosi on jo lopuillaan. Aika on mennyt niin nopeasti erittäin menestyksekkään ja hedelmällisen kasvun aikana. Synergy Worldwide on kasvanut uskomattoman hyvin. Itse asiassa, tällä hetkellä näyttää siltä, että vuosi 2011 tulee olemaan Synergy Worldwiden historian paras vuosi.

Tärkeintä teille ja meille on, etta me voimme nähdä koko ajan lisää ihmisiä, joiden terveys hyötyy erittäin korkealaatuisista tuotteistamme. Monet ovat lisäksi myös huomanneet taloudellisen hyödyn kotiyrityksen perustamisesta saaduista tuloista ja lisätulojen pitkäaikaisuudesta, jonka tama yritys voi heille turvata. Lopuksi, olemme huomanneet yhä enenevässä määrin, että Synergyläiset työskentelevät kovasti vaikuttaakseen positiivisesti ympärillä oleviin ihmisiinsä jättääkseen Synergyhenkisen perinnön myös muille.

Parasta Synergy Worldwidessä minulle on meidän tulevaisuutemme. Sinä olet yhtiön arvostetuin vahvuus. Sinä olet tehnyt mahtavaa työtä keskittymällä, luomalla vahvaa perustaa sekä jatkuvuutta. Viimeisen 24 kuukauden aikana me olemme yltäneet asemoimaan itsemme paikkaan, jossa me voimme vihdoin alkaa marketoimaan, brändäämään ja jakamaan innostavinta ja täydellisintä tarinaa, jota tama ala on koskaan nähnyt.

Vuonna 2012 tulet näkemään erittäin innostavia asioita yrityksessämme, jotka tulevat todella nostamaan meidän tasoamme. Me tulemme keskittymään tuotteisiimme kuten aina ennenkin, sillä tuotteemme ovat mitä Synergy perustaaltaan on. Joka tapauksessa, me alamme keskittymään myös taloudellisen vapauden ja menestyksen tavoitteluun kotiyritysmallimme kautta. Ihmiset kaikkialla etsivät vastausta talouden synkkään todellisuuteen. Synergyssä meillä on ratkaisu, joka on voimallinen, mahdollinen ja kaikkien ulottuvissa, jotka ovat valmiina laittamaan aikaa ja vaivaa menestyksen tavoitteluun. Toivon, että voit tuntea innostukseni, joka on tosi. Nyt on todella aika alkaa kertomaan Synergy Worldwiden tarinaa.

Tämä innostus ja optimismi on paljolti meidän huipputiimiläisten ansiota. Meillä on paljon mahtavia ihmisiä ja Synergy vetää puoleensa lisää mahtavia ihmisiä joka päivä. Vähän aikaa sitten luin kirjan, jonka nimi on, “It’s Not About You”. Sama kirjailija on kirjoittanut yhden lempikirjoistani, “The Go-Giver”. Tässä hienossa pienessä tarinassa sanotaan seuraavasti johtajuudesta:

“Organisaatioiden kaikista suurin haaste on se jatkuva pelon ja epäilyn pilvi, joka leijuu organisaation ihmisten yläpuolella. Johtajana, sinun työsi on pitää kiinni laajemmasta näkemyksestä, nähdä se sielusi silmin kristallin kirkkaana. Ja nähdä se silloinkin, kun kukaan muu ei näe sitä… Erityisesti silloin, kun muut eivät näe sitä. Ihmiset odottavat sinulta sitä. Se on sinun suurin työsi.”

Me olemme matkalla menestykseen, koska meillä on mahtavia ihmisiä, jotka uskovat ja joilla on tämä kyky visioida. Meillä on hienoja huipputiimiläisiä, jotka näkevät tämän vision sielunsa silmin. He suuntaavat eteenpäin. Minä odotan mahdollisuutta työskennellä teidän jokaisen kanssa ja teidän kasvavien tiimienne kanssa.

Toivon onnellista ja turvallista juhlan aikaa! Toivon, että nautitte tästä vuodenajasta ja käytätte jokaisen mahdollisuuden hyväksenne jakaessanne meidän viestiämme terveydestä ja taloudellisesta riippumattomuudesta ympärillä olevien ihmisten kanssa.

Terveisin,
Stewart Rutter

CONVERSATION

Instagram

Follow Us