Synergy Europen syystapahtuma toteutuu!

Meillä on ilo vahvistaa, että koko Euroopan-laajuinen Synergyn syystapahtuma järjestetään lauantaina 9.9.  

Vaikka 450 myydyn ennakkolipun tavoitteemme ei täyttynyt, yli 230 tiimin jäsentä ilmoittautui tapahtumaan ja päätimme järjestää sen joka tapauksessa. Nyt on siis aika varata matkat ja majoitus! 

Osallistujamäärän vuoksi tapahtumapaikka on vaihtunut, ja aktivoimme Eventbrite-linkin uudelleen, jotta voimme hyödyntää sen koko 300 henkilön kapasiteetin. Niinpä vielä noin 70 osallistujaa mahtuu mukaan koulutusten, tiedon, tuotejulkaisujen ja tunnustusten täyteiseen tapahtumaan.Varaa siis paikkasi pian – kun viimeiset liput on myyty, lisää ei enää tule tarjolle!

Tapahtuma järjestetään kauniissa Hotel SB Diagonal Zerossa, joka sijaitsee rannikolla vain 9 kilometrin päässä Synergy Europen pääkonttorista osoitteessa Plaça Llevant, s/n 08019 Barcelona. Lisätietoja hotellista on osoitteessa https://www.hoteldiagonalzero.com/en/location/.

Espanjaan kannattaa saapua jo hieman aiemmin, sillä Barcelonan World Trade Centerissä sijaitsevalla toimistollamme on avoimet ovet perjantaina 8.9. kello 15.00–18.00. Siellä pääset tapaamaan upeita työntekijöitämme, ja tarjolla on myös kevyitä virvokkeita.   

Lauantaina 9.9. sinun kannattaa saapua tapahtumapaikalle kello 10.00 mennessä noutamaan tapahtumapakettisi ja etsimään istumapaikkasi.

Pidämme päivän aikana lounastauon, jotta ehdit hakea syötävää jostain lähistön lukuisista ravintoloista tai pikaruokaloista. Älä silti viivy liian pitkään, sillä päivälle on varattu paljon ohjelmaa.

Tule siis mukaan huikeaan tapahtumaan! On hienoa päästä vaihtamaan kuulumisia eurooppalaisten tiimin jäsenten kanssa.

Odotamme jo tapaamista Barcelonassa!

Parhain terveisin, 

Lynn Ohman
toiminnanjohtaja, Eurooppa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us