Kuukauden tuote: SmartMeal

Saat 10 % alennusta päivittäisestä proteiinistasi! SmartMeal on toukokuun kuukauden tuote, mikä tarkoittaa, että saat nyt nauttia erinomaisen tuotteen monista hyödyistä upeaan etuhintaan. Vegaaninen ja gluteeniton tuote sisältää runsaasti tärkeitä vitamiineja, kivennäisiä, kuituja ja aminohappoja – lue lisää sen tehosta verkkosivuiltamme.  Valmistaudu kesään, lisää proteiinia päiviisi tai ravitse kehoasi kiireisinä päivinä tuotteella, josta saat 24 g proteiinia ja 24 tärkeää vitamiinia ja kivennäistä. SmartMeal auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, sillä se ylläpitää lihasmassaasi ja aineenvaihdunnan energiantuotantoa, vähentää väsymystä ja tukee normaalia vastustuskykyä, homokysteiiniaineenvaihduntaa sekä proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.  

SmartMeal on muutakin kuin pelkkä proteiinipirtelö – se edesauttaa hyvää ja terveellistä elämää. Biopohjainen öljyä sisältämätön ja kierrätettävä pakkaus huolehtii ympäristöstä samalla, kun sisältö pitää huolta kehostasi omaan elämäntyyliisi sopivalla tavalla. Tutustu oppaaseen saadaksesi lisätietoa SmartMealista ja siitä, kuinka se sujahtaa helposti osaksi terveellistä elämäntyyliä.  

Haluatko uusia ideoita päivittäisen SmartMeal-annoksesi nauttimiseen? Käy verkkosivuillamme tutustumassa maukkaisiin resepteihin. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us