Kuukauden tuote: Purify-paketti

Uusi vuosi on aina hyvä tilaisuus aloittaa uusi elämä. Monet lupaavatkin vuodenvaihteessa esimerkiksi ryhtyvänsä syömään terveellisemmin ja pitämään parempaa huolta itsestään. Miten lupaukset sitten toteutetaan käytännössä?

Jos tavoitteesi on parempi terveys, sinun kannattaa aloittaa suoliston hyvinvoinnista. Synergy WorldWiden Purify-ohjelman avulla siitä on helppo pitää huolta. 21 päivän mittaiseen ohjelmaan sisältyy viisi lisäravinnetta, jotka tukevat mikrobiomin tasapainoa ja sitä kautta hyvinvointiasi.  

Juuri nyt sinulla on loistava tilaisuus ryhtyä pitämään huolta kehostasi. Tammikuun ajan saat nimittäin Purify-paketin 10 prosentin alennuksella! 


Tiesitkö, että ihmiskehossa on miljoonia soluja mutta vain pieni osa niistä sisältää ihmisen DNA:ta? Loput soluista ovat osa mikroskooppisista organismeista – kuten bakteereista ja pieneliöistä – koostuvaa monimutkaista ekosysteemiä, joka muodostaa mikrobiomin. 

Kun otetaan huomioon mikrobiomin osuus ihmisen soluista, ei ole mikään ihme, että se vaikuttaa oloomme merkittävästi. Jatkuvasti lisääntyvän tieteellisen todistusaineiston mukaan mikrobiomilla on nimittäin kokonaisvaltainen vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen. Sen terveys vaikuttaa aivojen toimintaan, painoon, mielialaan, vastustuskykyyn ja ruoansulatuskanavaan. Kehon mikrobiomista 75 % on suolistossa. Siksi Synergyn tuotteet on suunniteltu vaikuttamaan nimenomaan suoliston mikrobiomiin.  

Synergyn Purify-ohjelma edistää mikrobiomin tasapainoa ja terveyttä ravinteiden avulla ja tukee siten hyvinvointia ja aineenvaihduntaa kokonaisvaltaisesti. Ohjelmaan sisältyy viisi tuotetta, jotka on suunniteltu mikrobiomin tasapainon optimointiin. Ne ovat Biome Shake, Biome DT, Body Prime, Biome Actives ja ProArgi-9+. 

  • Biome Shake on nimenomaan mikrobiomia ajatellen kehitetty vegaaninen juomasekoitus, joka sisältää runsaasti kasviproteiineja sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisiä. 
  • Biome DT on innovatiivinen juomasekoitus, joka sisältää psylliumia, parsakaalta, inuliinia, glutamiinia ja sinkkiä. Se tukee ja puhdistaa suolistoa ja tasapainottaa sen happamuutta. 
  • Body Prime -kapselit sisältävät tehokasta magnesiumin, omenapektiinin ja luumujauheen seosta. 
  • Biome Actives -kapselit sisältävät ainutlaatuisen seoksen prebiootteja ja probiootteja: inuliinia sekä hyödyllistä ja kestävää Bacillus coagulans -bakteerikantaa. 
  • Patentoitu ProArgi-9+ -jauhe sisältää l-arginiinia, l-sitrulliinia ja viittä tärkeää vitamiinia, jotka tehostavat yleistä suorituskykyä. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us