OIKEIN HYVÄÄ JOULUN JA JUHLANAIKAA MAAILMANLAAJUISESTI SYNERGYLTÄ!

Arvoisat ystävät ja kollegat,

Vuoden 2022 lähestyessä loppuaan haluamme ilmaista syvimmän kiitollisuutemme jokaiselle teistä. Synergy Eurooppa on enemmän kuin vertaansa vailla oleva itsenäinen liiketoimintamahdollisuus, ja tuotteemme ovat enemmän kuin vain laadukkaimmat terveyslisät. Ajatus olla osa jotain suurempaa, kuin vain yksittäinen osa, on Synergy Worldwiden perusperiaatteiden ydin.

Viime vuosien globaalit tapahtumat ja erityisesti vuoden 2022 tapahtumat ovat muistuttaneet meitä siitä, kuinka tärkeää on tehdä yhteistyötä ympärillämme olevien elämän parantamiseksi. Olemme nähneet niin monia esimerkkejä ihmisistä, jotka haluavat parantaa maailmaa, parantaa muiden fyysistä ja taloudellista terveyttä ja ojentaa auttavaa kättä aina kun mahdollista. Sydämemme ja mielemme on kääntynyt niiden puoleen, jotka kamppailevat ja kuitenkin löytävät tapoja auttaa muita apua tarvitsevia. Erityisesti olemme erittäin iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä sinun, tiimimme jäsenten ja asiakkaiden kanssa. Apusi Impact Foundation -säätiön tarkoituksiin on ollut esimerkillistä. Arvostamme suuresti omistautumistasi organisaatioiden ja muiden asiakkaiden tukemiseen. Ja sitoutumisesi "Leaving a Legacy" -ajatukseen on todella inspiroivaa.

Tänä lomakautena olemme täynnä kiitollisuutta, toivoa ja rakkautta. Hyvää joulua, hyvää Hannukkaa, hyvää uutta vuotta. 

Toivomme, että voit viettää aikaa läheistesi kanssa ja löytää rauhaa ja iloa arjen myllerrysten keskellä. Tiedämme, että parhaat päivämme ovat edessämme, ja odotamme upeaa vuotta 2023 yhdessä.

Ystävällisin terveisin,

Bryant Yates
President, Europe

Lynn Ohman
Executive Director, Europe

CONVERSATION

Instagram

Follow Us