Cath Winter aloittaa Synergy WorldWiden alueellisena myyntijohtajana

Meillä on ilo ilmoittaa, että Cath Winter on Synergyn uusi alueellinen myyntijohtaja Ison-Britannian ja Irlannin markkinoilla.

Cathilla on yli 14 vuoden kokemus suoramyyntialalta – niin kentällä toimimisesta kuin johtotehtävistäkin. Hän pitää uusien ihmisten tapaamisesta ja kykyjen kehittämisestä.

Brittiläisten startup-yritysten parissa työskennellyt Cath on aiemminkin auttanut yrittäjiä heidän alkutaipaleellaan, tukenut yritysten kasvua ja kasvattanut bränditietoisuutta. Cathin tavoitteena on muodostaa kestäviä suhteita Synergy-tiimin jäseniin ja auttaa heitä toteuttamaan unelmiaan Synergy-liiketoiminnan kautta.

Vapaa-aikanaan Cath viihtyy ulkona, ja hän patikoi mielellään maaseudulla. Hän nauttii myös ruoanlaitosta ja yhteisestä ajasta perheensä ja ystäviensä kanssa.

”Minulle on ilo liittyä Synergy-perheeseen. Odotan innolla, että pääsen auttamaan ihmisiä kasvattamaan liiketoimintaansa sekä kertomaan loistavista, tieteellisesti kehitetyistä tuotteista ja liiketoimintamahdollisuudesta muille. Yhdessä voimme mullistaa elämiä”, hän sanoo.

Toivotetaan yhdessä Cath tervetulleeksi joukkoomme. Hän on loistava lisä tiimiin ja tuo sen jäsenille varmasti uusia mahdollisuuksia ja menestystä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us