Nyt saatavilla: Revealing Eye Cream

Mahtavia uutisia! Synergy WorldWiden l’amara Revealing Eye Cream -silmänympärysvoidetta voi nyt tilata Euroopassa verkosta tai asiakaspalvelun kautta. Tuotteen voi ostaa erikseen tai osana viiden tuotteen Synergy l’amara Superior Pack tai Nourish & Protect PackLevä, kelp-ruskoleväuute ja mangovoi tukevat ihon suojakerrosta ja saavat ihon näyttämään terveeltä. Klikkaa tästä tarkastellaksesi tuotteen tietoja tarkemmin sekä tutustuaksesi sen etuihin ja tärkeimpiin ainesosiin. 

Revealing Eye Cream täydentää upouutta Synergy WorldWide l’amara -sarjaa, johon kuuluvat ennestään Daily Nourishing Cleanser, Skin Activating Toner, Radiance Oil ja Moisture Boost Emulsion. Yhdessä tuotteet muodostavat viisivaiheisen päivittäisen kauneudenhoitorutiinin. Tutustu tästä erilaisiin paketteihin

Juhlistaaksemme Synergy WorldWide l’amara -tuotesarjan täydentymistä tarjoamme sinulle nyt ILMAISEN TOIMITUKSEN tilauksiin, joihin sisältyy koko Synergy l’amara Superior Pack! Voimassa 31. heinäkuuta saakka.


Haluatko tietää lisää tuotteista ja niiden käytöstä? Osallistu ”how to” -webinaariimme, joka järjestetään keskiviikkona 27. heinäkuuta klo 19:00 CEST / 20:00 EEST. Webinaarissa kuullaan tuotearvosteluita ja käydään läpi koko ihonhoitorutiini. Jos hankit tuotteet webinaariin mennessä, voit kokeilla niitä itse opastuksen aikana. Seuraa blogia saadaksesi tarkempia tietoja webinaarista. 


Huomio:
- Netissä tehdyistä tilauksista palautetaan lähetyskulut. 
- Sähköpostilla asiakaspalvelun kautta tehtyihin tilauksiin lisätään ilmainen lähetys suoraan ja tilaukset käsitellään ensi viikon alussa.
- Ilmaiset postituskulut voimassa 31. heinäkuuta saakka

CONVERSATION

Instagram

Follow Us