Jotain uutta tulossa pian

Lähestymme nopeasti odotettua Synergy WorldWide L’amara -lanseerausta. Ensimmäinen tuote ihonhoitotuotesarjastamme, Radiance Oil, lanseerattiin marraskuussa. Tästä tuotteesta on tullut menestystyote viimeisten kuuden kuukauden aikana. Emme malta odottaa jatkoa, kun esittelemme seuraavat tuotteet jonossa. Olemme positiivisia, että ne saavat saman loistavan vastaanoton!

Kesän lähestyessä osa nykyisistä Trulum-tuotteistamme poistuu markkinoilta. Trulum-tuotteet tulevat olemaan joissain tilanteissa loppuunmyytyjä, emmekä voi valmistaa lisää Trulum-tuotteita. Tulet huomaamaan, että joitain tuotteita tietyiltä markkinoilta on poistettu verkkokaupastamme.

Odotamme innolla uusien Synergy WorldWide L’amara -tuotteiden esittelyä markkinoille, jotta voimme nähdä ja kuulla asiakkaidesi ja tiiminjäsentesi näkemyksiä, kun he kokeilevat tätä ylistettyä ja suosittua tuotesarjaa. Pidä katseesi blogissa, sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä ja osallistu webinaareihin saadaksesi lisätietoa ensimmäisten joukossa.

Jos sinulla on kysyttävää Trulumin lopettamisesta tai upouuden L’amara-sarjan käyttöönotosta, ota rohkeasti yhteyttä ylälinjaasi tai asiakaspalveluumme.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us