Tervetuloa takaisin -kampanja

Nyt on hyvä aika kutsua vanhat ystävät ja kollegat takaisin tiimiin.

Synergy Europe on uudistunut viime kuukausina monin tavoin. Meillä on uusi verkkosivusto, tiimin jäsenille suunnattu uusi sovellus, uusi suositteluohjelma sekä uusi myyntisuosikki, ProArgi9+ Immune Booster. Haluammekin kertoa tärkeistä uudistuksista kaikille nykyisille ia vanhoille tiimin jäsenille. 

Onko joku tiimisi entinen jäsen nykyään pelkkä asiakas? Tahdomme hänet takaisin joukkoomme! Nyt sinulla on hyvä tilaisuus kasvattaa liiketoimintaasi, vahvistaa heikompaa alalinjaasi ja saavuttaa Synergy-liiketoimintasi tavoitteet, kun otat yhteyttä tällaisiin ihmisiin. 

Maanantaista 4.4. toukokuun loppuun saakka kaikki entiset tiimin jäsenet, jotka ovat menettäneet jäsenen aseman ja ovat nykyään asiakkaita*, voivat ryhtyä taas tiimin jäseniksi. Heidän tarvitsee vain olla yhteydessä asiakaspalveluun ja tehdä enintään 240 CV:n uudelleenaktivointitilaus. Kaikki ovat tervetulleita takaisin riippumatta siitä, kuinka kauan aseman muutoksesta on. 

Sinun tarvitsee vain kertoa tästä tilaisuudesta vanhoille ystäville, kollegoille ja tiimin jäsenille ja opastaa heidät tutustumaan Synergyyn uudelleen tulonlähteenä. Alan parhaat tuotteet auttavat heitä parantamaan elämänlaatuaan ja jättämään perinnön jälkipolville. 


* Vaatimustenmukaisuus arvioidaan. Jos entinen tiimin jäsen ei ole täyttänyt yrityksen vaatimuksia asianmukaisesti, häntä ei hyväksytä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us