Juhlistamme sydänterveyden kuukautta

Helmikuu on sydänterveyden kuukausi, ja silloin on oiva aika edistää tietoisuutta yhdestä kehon tärkeimmistä elimistä.

Me Synergyllä suhtaudumme sydämen hyvinvointiin ja sydän- ja verisuonitautien ehkäisyyn intohimoisesti. Maailman terveysjärjestön mukaan sydän- ja verisuonisairauksiin kuolee vuosittain 17,9 miljoonaa ihmisiä. Useimpia sydänsairauksia voidaan kuitenkin ehkäistä puuttumalla riskikäyttäytymiseen* ja noudattamalla muutamaa yksinkertaista ohjetta: 

· pitämällä painon terveissä lukemissa
· liikkumalla kevyesti vähintään puoli tuntia päivässä 
· pidättäytymällä tupakoinnista ja välttämällä passiivista tupakointia
· noudattamalla terveellistä ruokavaliota 
· pitämällä kolesteroliarvot ja verenpaineen terveellä tasolla
· välttämällä stressiä.

Sydänterveyden kuukauden kunniaksi lanseeraamme uuden, sydämen terveyden tukemiseen suunnitellun tuotepaketin, jonka voit tilata asiakaspalvelun kautta tai verkosta vaikka saman tien! 

Combo-pakkaus sisältää 3x ProArgi-9+ ja 3x ProArgi-9+ Immune Booster saatavilla hintaan 269.50 EUR. Haluatko vielä paremman diilin? Muista, että Tilaa ja Säästä -kestotilauksella saat 10% lisäalennuksen.

Auta meitä edistämään tietoisuutta 
Levitä tietoisuutta sydänterveyden kuukaudesta kanssamme pukeudu punaiseen -päivänä perjantaina 4.2., ja voit voittaa erikoispalkinnon: pukeudu punaiseen, jaa kuvasi Instagramissa, merkitse meidät kuviisi (@synergyworldwide.eu) ja käytä tunnisteita #WearRedWithSynergy ja #WearRedForHeartHealth. Valitsemme yhden onnekkaan voittajan kuukauden lopussa.

Tahdomme nähdä punaisia asuja sosiaalisessa mediassa koko kuukauden ajan!CONVERSATION

Instagram

Follow Us