YHDISTETÄÄN VOIMAMME! TULE MUKAAN TEKEMÄÄN HYVÄÄ!

Tule mukaan Be A Force kävely- ja hyväntekeväisyyshankkeeseen! Kävellään yhdessä kohti Synergy Summit 2021 Euroopan konferenssia! Osallistu Synergy WorldWiden ja Impact Foundation-järjestön yhteiseen hyväntekeväisyyshankkeeseen, joka on UNICEFin hyväksi.

Hyväntekeväisyys ja apua tarvitsevien auttaminen on aina ollut yksi tärkeä osa Synergy WorldWidea. Nyt valmistautuessamme Synergy Summit 2021 Euroopan konferenssiin, on aika yhdistää voimamme erittäin tärkeän asian puolesta.

MITEN VOIT OSALLISTUA KÄVELYYN JA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN? 

1. Lahjoita haluamasi summa ottamalla yhteyttä Synergyn asiakaspalveluun tai klikkaa tästä.

Jos lahjoitat 50 € tai enemmän
     Saat lahjaksi Synergyltä Be A Force T-paidan (erityinen erä)
     Lisää lahjoitusmäärääsi! Lisäämme 25 € per jokaista lahjoittamaasi 50 € summaa kohden. Jos osallistut 50 € lahjoituksella, Synergy lahjoittaa 25 €. Jos osallistut 100 € lahjoituksella, Synergy lahjoittaa 50 €.


2. Osallistu 5K haasteeseen! Kävele tai juokse 5 km joko yhdessä päivässä tai viikon aikana! Kutsu myös perheesi tai ystäväsi mukaan 5K haasteeseen tai osallistumaan hyväntekeväisyyteen esim. sinun 5K-kävelyn lahjoittajana. Yhdessä voimme vaikuttaa ja saada hienoja asioita aikaan!


Osallistu ja jaa kokemuksesi tiimillesi, ystävillesi ja perheellesi. Odotamme innolla, että saamme jakaa osallistujien kuvia Synergy Summitissa 2021. Ota kuvia ja jaa niitä sosiaalisessa mediassa. Tägää @Synergyworldwide.eu ja käytä hashtagia #BeAForceWithSynergy #synergy5k #synergyworldwide #SynergySummit2021. 


TIETOJA UNICEFISTA

UNICEF perustettiin vuonna 1946 auttamaan eurooppalaisia lapsia toisen maailmansodan jälkeen. Nykyään toimintaa on yli 190 maassa ja se keskittyy lasten auttamiseen, jotta lapset voisivat olla lapsia.

Vuoden 2020 aikana UNICEF hoiti lähes 5 miljoonaa alle 5 -vuotiasta lasta vakavasta aliravitsemuksesta ja toi juomavettä jopa 106 miljoonalle ihmiselle.

Unicefin hätä-, vesi- ja ravitsemusohjelmansa ansiosta miljoonilla lapsilla on saatavilla juomavettä, viemärijärjestelmä sekä hyvää puhdasta vettä, mikä estää vuosittain tuhansia kuolemia. Unisef työskentee myös hätä- tai konfliktialueilla, joissa he toimittavat ihmisille elintärkeitä lääketarvikkeita, vettä ja ravintolisiä.

Yhdistetään voimamme ja tehdään hyvää kun kuljemme kohti Synergy Summit 2021 Euroopan konferenssia.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us