Synergy WorldWide toivottaa tervetulleeksi Espen J. Frydenbergin

Synergy WorldWidella on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi Pohjoismaiden-myyntijohtaja Espen J. Frydenberg.

Espen on Synergyn 21-vuotisen historian ensimmäinen Norjassa asuva Pohjoismaiden-myyntijohtaja. Hän tukee työssään pohjoismaisia tiimin jäseniä ja ajaa markkinoiden etua. Kasvava toimintamme Pohjoismaissa tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, ja uudella alueellisella myyntijohtajalla on tärkeä rooli myös tulevan menestyksen varmistamisessa.

Espen on työskennellyt myynnin parissa monipuolisesti 19 vuotta. Niistä 12 vuotta hän on toiminut verkostomarkkinoinnin saralla. Hän on kokenut myyntijohtaja, esimies ja kansainvälinen luennoitsija. Hän on kunnianhimoinen ja tavoitekeskeinen ja osaa keskittyä olennaiseen. Siksi hän onkin mainio kumppani pohjoismaisille tiimin jäsenille.

Espen kommentoi nimitystään näin: ”Olen iloinen ja kiitollinen pääsystäni Synergy WorldWiden tiimiin. Vuoden poissaolon aikana olen jo kaivannut kovasti tätä upeaa alaa, jolla liiketoiminta on mielestäni reilumpaa kuin millään muulla ja jolla jokaisella taustasta riippumatta on yhtäläinen mahdollisuus menestyä. Minut on otettu vastaan hienosti, ja palkkio-ohjelmaan, yritykseen ja tiimin jäseniin tutustuessani olen tuntenut saapuneeni kotiin.”

Meille on kunnia saada Espen mukaan pohjoismaiseen tiimiimme. Tulee olemaan ilo nähdä, miten hän kasvattaa näitä tärkeitä markkinoita yhdessä tiiminsä jäsenten kanssa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us