Trulūm Youth Serum ja Trūlum-tuotepaketti

Synergy WorldWide pyrkii parantamaan tuotevalikoimaansa jatkuvasti markkinoiden tarpeiden, laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden, teknisten edistysaskelten, asiakaspalautteen ja tutkimusten mukaan. 

Arvioimme tuotevalikoimaamme ja uusien tuotteiden mahdollisuuksia jatkuvasti, jotta jokainen valikoiman tuote tukisi visiotamme huipputason hyvinvoinnin tuomisesta kaikkialle maailmaan ja täyttäisi samalla käyttäjien toiveet ja tarpeet.  

Trulum -tuotteet lanseerattiin alunperin markkinoille 7 tuotteen ihonhoitosarjana. Asiakaspalautteen ja analyysien perusteella olemme kuitenkin todenneet, että eurooppalaiset käyttäjät kaipaavat yksinkertaisempia ja suoraviivaisempia ihonhoitorutiineja. Siksi Trulūm Youth Serum poistuu markkinoilta, ja Trulūm-ihonhoito-ohjelma koostuu jatkossa kuudesta suositusta tuotteesta, joiden tehokkaat aktiiviset ainesosat tuovat mukanaan selkeitä hyötyjä. 

Alla voit tutustua jatkossa saatavilla oleviin Trulūm-tuotepaketteihin. Entistä yksinkertaisemmat rutiinit säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa
  

2021 Trulūm Pack

(1x Cleansing Gel, 1x Hydrating Toner, 1x Moisturizer, 
1x Intrinsic Complex, 1x Eye Concentrate, 1x Brightening Serum and the Trulūm guide)

160 CV
220 EUR

 

2021 Trulūm Pack (3+1)

(4x Cleansing Gel, 4x Hydrating Toner, 4x Moisturizer, 
4x Intrinsic Complex, 4x Eye Concentrate, 4x Brightening Serum and 4x Trulūm guide)

480 CV
660 EUR
  
Synergy WorldWide ottaa mielellään vastaan palautetta, ehdotuksia ja ajatuksia. Jos Trulūm Youth Serum kuului suosikkituotteisiisi, ole yhteydessä meihin. Selvitämme mielellämme, onko tuotetta vielä saatavilla poikkeusmyyntiin. 

Huom. Edellä ilmoitettu hinta perustuu autoship-hinnoitteluun, eikä se sisällä toimituskuluja.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us