Muutos maksuihin Euroopassa

Viimeisten vuosien aikana monet eurooppalaiset pankit ovat siirtyneet turvallisempiin verkkomaksukäytäntöihin, kuten 3D Secure todennukseen. 1.1.2021 siitä tulee pakollista, ja kaikki eurooppalaiset pankit parantavat verkko-ostamisen turvallisuutta. Tämä tarkoittaa luottokorttimaksujen yhteydessä uusia todennusvaiheita, jotka tapahtuvat suoraan kortinhaltijan eli sinun ja kortin myöntäjän välillä.

Synergy ei odota keskeytyksiä normaaleihin tuotetilausprosesseihin muutoksen myötä. Arvostamme kuitenkin kärsivällisyyttäsi ja ymmärrystäsi, kun me kaikki totuttelemme järjestelmiimme tehtäviin muutoksiin.

Kun teet tilauksen Synergyltä ja maksat sen luottokortilla, prosessi voi vaihdella hieman sen mukaan, mitä pankkia ja alustaa käytät.

Tilaus asiakaspalvelun kautta 
Kun teet tilauksen soittamalla asiakaspalveluun, pidäthän luottokorttitietosi käsillä normaaliin tapaan. Osana 3D Secure prosessia sinua saatetaan pyytää olemaan yhteydessä pankkiisi, jotta voit viedä maksun loppuun. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua prosessissa.

Verkkotilaukset 
Kun teet tilauksen verkossa ja syötät luottokorttitietosi, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa neuvotaan sinua todennusprosessin loppuun viemisessä.

Varmistathan, että meillä on ajan tasalla olevat ja täydelliset yhteystietosi. Salli myös ponnahdusikkunat selaimessasi, jotta uusi ikkuna voidaan avata, mikäli pankin järjestelmä sitä edellyttää.

Autoship-tilaukset 
Autoship-kestotilausten käsittely jatkuu normaaliin tapaan. Saatat kuitenkin silloin tällöin saada pankistasi pyynnön vahvistaa luottokorttitapahtumasi. Viethän tapahtuman loppuun viestin ohjeiden mukaisesti, jotta autoship-tilauksesi voidaan käsitellä ja toimittaa.

Jos sinulla on ongelmia luottokorttimaksun todennusvaiheessa, ota yhteyttä suoraan kortin myöntäjään / pankkiin. Sieltä saat apua 3D Secure prosessiin liittyen.

Tietysti myös loistavat asiakaspalvelijamme auttavat ja vastaavat kysymyksiin mielellään tavalliseen tapaan.

Toivotamme sinulle upeaa, onnellista ja terveydentäyteistä uutta vuotta, jonka aikana voit jatkaa perinnön rakentamista jälkipolville!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us