Videoita Ja Valokuvia
Vision Retreat 2019 -Matkalta


Euroopan Synergyn Vision Retreat oli ikimuistoinen kokemus! Lukuisat eurooppalaiset tiimin jäsenet pääsivät sen aikana tutustumaan Synergy WorldWiden päämajaan Yhdysvalloissa, perehtymään Synergyyn syvällisesti sekä ihailemaan Utahin kuuluja vuoristomaisemia.

Osallistujat vierailivat sekä Synergyn modernilla tuotantolaitoksella että Hughes-tutkimuskeskuksessa. He tapasivat myös Hughes-keskuksen tutkimus- ja tuotekehityspäällikön Noah Jenkinsin, joka kertoi useiden Synergyn huipputuotteiden taustalla olevasta tieteestä ja vastaili läsnäolijoiden kysymyksiin. Euroopan toiminnanjohtaja Lynn Ohman puolestaan kertoi uusista kenttästrategioista, jotka pian ohjaavat Synergyn toimintaa Euroopassa. EU-maiden General Managerit Rob Lord, Marcin Jez ja Adele Pastore taas jakoivat tulevaisuudenvisioitaan sekä juhlistivat Vision Retreat -osallistujien saavutuksia. Seuraavana päivänä ryhmä suuntasi vielä Park Cityn kaupunkiin keilaamaan, shoppailemaan sekä nauttimaan hyvästä ruoasta ja vuoristokohteen aktiviteettitarjonnasta. Kotimatkalle lähtiessään jokainen osallistuja ymmärsi entistä paremmin, miksi Synergyn tuotteet ovat niin laadukkaita ja miksi tiede ja luonto yhdistyvät niissä niin hienolla tavalla.

Olemme valtavan ylpeitä kaikista Vision Retreat -matkalle pätevöityneistä jäsenistä. Uskomme, että Euroopan Synergyn tulevaisuus on hyvissä käsissä. Nyt suuntaamme katseemme jo ensi vuoden Vision Retreatiin – toivottavasti olet silloin mukana!

Kuvia vuoden 2019 Vision Retreat -matkalta on nähtävissä TÄÄLLÄ.

MITÄ SEURAAVAKSI? – LEADERSHIP RETREAT 2020

Tervetuloa ensi vuoden Leadership Retreat -matkalle Turkkiin. Tutustuthan päivitettyihin pätevöitymisvaatimuksiin ! Lisätietoja Leadership Retreat -pätevöitymisestä on täällä .

Muistathan myös, että nousemalla pronssi-, hopea- tai kultatasolle voit ansaita bonuksia. Lisätietoja uudesta bonuksesta saat täältä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us