Vastaanota maksuja haluamallasi tavalla Hyperwallet-portaalin kautta

Synergy Worlwide julkaisee uuden Hyperwallet-maksuportaalin 9.9.2019. Nopean, kätevän ja luotettavan portaalin kautta tiimin jäsenet voivat vastaanottaa maksuja haluamallaan tavalla.

Kun otat Hyperwallet-portaalin käyttöösi, pääset hyödyntämään muiden muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Maksutavan valinta. Integroidun maksutavan valinnan ansiosta voit vastaanottaa maksuja itsellesi sopivimmalla tavalla.
  1. Varojen siirto omalle pankkitilille. Voit siirtää varoja pankkitilillesi helposti yhdellä napsautuksella.
  2. Prepaid-kortti. Voit tilata prepaid-kortin, jota voit käyttää ostosten tekoon luottokortin tapaan. Prepaid-kortin toimitus saattaa kestää pari viikkoa, joten se kannattaa tilata saman tien. Kaikki tulevat komissiot ja bonukset ovat käytettävissä fyysisellä kortilla heti, kun olemme lähettäneet maksun Hyperwalletin kautta. Niinpä varat ovat saatavilla useita päiviä aiemmin kuin ennen.
  3. Virtuaalikortti. Voit käyttää varojasi verkko-ostoksiin luotto- tai pankkikortin tapaan. Myös virtuaalikortilla varat ovat käytettävissä heti komissioiden ja bonusten maksun jälkeen.
  • Nopeampi rahojen toimitus. Uusien maksutapojen ansiosta rahat ovat saatavillasi nopeammin kuin koskaan aiemmin, ja integroitujen maksujen seurantatyökalujen avulla näet käytettävissä olevan saldon kätevästi.
  • Vähemmän veloitettavia maksuja. Maksuportaalin ansiosta varojen siirtokustannukset ja muut veloitettavat maksut pienenevät, joten saat suuremman osan ansaitsemistasi rahoista itsellesi.
  • Paikalliset valuutta-asetukset. Voit vastaanottaa maksuja sinulle sopivimmassa valuutassa.
  • Hyperwallet asiakastuki. Tukea, vastauksia Hyperwallet-portaalia koskeviin kysymyksiin sekä apua siirto-ongelmiin on saatavilla puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tiedämme, että aikasi on arvokasta, ja tahdomme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua.

Näin aloitat Hyperwallet-portaalin käytön

Hyperwallet on käytettävissä seuraavalle maksujaksolle 9.9.2019. Voit ottaa sen käyttöön soittamalla Synergyn asiakaspalveluun. Kun komissiosi ja bonuksesi ovat saatavilla 9.9., saat portaalista sähköpostiisi aktivointiviestin, jossa kerrotaan, miten otat tilin käyttöön ja hyväksyt ensimmäisen maksun.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us