3 X TC BULK KAMPANJA


Käynnistä kesä kolmella liiketoiminta paikalla (3 x tracking centers)! Ainutlaatuinen Mega-Match palkkiojärjestelmämme on rakennettu siten, että se mahdollistaa liiketoiminnanrakentamisen käyttäen joko yhtä tai kolmea TC-seurantakeskusta.

Uudet tiiminjäsenet valitsevat liittyessään joko yhden tai kolme TC-seurantakeskusta.

Nyt kesän kunniaksi olemme järjestäneet siten, että jokaisen on mahdollista päivittää oma liiketoiminta kattamaan kolme TC-seurantakeskusta nyt poikkeuksellisesti ProArgi-9+, Mistify tai PhytoLife BULK tilauksella.

Vaihtoehdot:

 • ProArgi-9+ BULK tilaus sisältää 12 kpl pakettia
 • Mistify BULK sisältää 24 kpl pulloa
 • PhytoLife BULK sisältää 36 kpl pulloa

  Kahden lisäpaikan päivitys BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on jo entuudestaan yksi aktivoitu TC-seurantakeskus.

  Jos sinulla ei ole vielä TC1 aktivoituna, voit sopia asiakaspalvelun kanssa, että he käsittelevät sinulle sekä TC1 aktivoivan tilauksen, sekä lisäpaikat BULK tilauksella saman aikaisesti.

  Kahden lisäpaikan Aktivointi BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on Autoship-tilaus voimassa.

  Tämä erityiskampanja on voimassa ainoastaan kesäkuun ja heinäkuun ajan.

  *Tämä 3 X TC bulk kampanja ei maksa Pikastarttibonusta.

  Sponsorit hyötyvät lisäpaikkojen (TC2 ja TC3) aktivoinnista, siten että Synergy antaa sponsorille yhden (1kpl) FL-3X laatikon (sisältää 8 pulloa). FL-3X toimitus sovitaan asiakaspalvelun kanssa tiimin jäsenen upgrade tilauksen jälkeen.

  Hyödyntääksesi tämä kampanjaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse 0800-417432 (suomenkielinen asiakaspalvelu) arkisin klo 14.00-23.00, tai sähköpostitse finlandcs@synergyworldwide.com.

  Oikein hyvää kesää!!
 • CONVERSATION

  Instagram

  Follow Us