Dan Higginsonin kiertue suuri menestys


Marraskuun viimeisellä viikolla joukoittain tiimin jäseniä osallistui Synergy WorldWiden perustajan Dan Higginsonin innostavalle kiertueelle. He matkasivat eri puolilta Eurooppaa Suomeen, Norjaan, Englantiin, Saksaan, Italiaan tai Itävaltaan kuulemaan Synergyn tulevaisuudesta.

Jokaisessa tapahtumassa oli mukana tiimin menestyksekkäimpiä jäseniä ja esitelmän pitäjiä, jotka antoivat hyviä vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen ja kertoivat omasta tulevaisuudenvisiostaan. Tapahtumien suosio löi Synergyn myyntijohtajan Carmelo D’Anzin ällikällä, ja hän on vilpittömän kiitollinen kaikille osallistujille.

”Kiertue oli mahtava”, Carmelo sanoo. ”Haluan kiittää kaikkia johtajiamme Helsingissä, Oslossa, Lontoossa, Wienissä, Nürnbergissä ja Italiassa sekä kaikkia muista maista saapuneita. Kiitos, että teitte kiertueesta niin upean. Kiitokset tietysti myös Dan Higginsonille siitä, että hän jakoi Synergy WorldWidea koskevan visionsa kanssamme. Toivottavasti kaikki te mukana olleet opitte tapahtumasta jotain uutta, joka muuttaa liiketoimintaanne tai elämäänne parempaan suuntaan ja auttaa teitä levittämään Synergyn sanomaa.”

Kiertueen menestys vakuutti Dan Higginsonin siitä, että vuodesta 2018 tulee jälleen historiallinen. Yrityksen tulevaisuus näyttää todella lupaavalta.

”On aina ilo tavata tiimin jäseniä, jotka omistavat aikaansa Synergyn huipputason hyvinvointia koskevan sanoman levittämiseen. Kiertue oli erittäin onnistunut, ja olen ylpeä yrityksen tulevaisuudenvisiosta. Synergyn kasvu vuonna 2017 on ollut vaikuttavaa, ja suunnitelmamme vuodelle 2018 pitävät varmasti huolen sen jatkumisesta.”

Kiitos kaikille innokkaille ja sitoutuneille tiimin jäsenille ja vieraille, jotka osallistuivat tapahtumiin. Toivottavasti niistä oli teille hyötyä. Muistakaa käydä blogissa katsomassa, millaisia tapahtumia ja kampanjoita loppuvuonna ja vuoden 2018 aikana järjestetään!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us