Golf-ammattilainen luottaa Synergyn tuotteisiin


Järvenpäässä syntynyt ja kasvanut 27-vuotias Teemu Putkonen tutustui golfiin jo nuorena, kun hänen isänsä vei hänet pelaamaan paikalliselle kentälle. Jo lukiossa Teemu tiesi, ettei hän halunnut golfin jäävän pelkäksi harrastukseksi. Niinpä hän omisti kaiken aikansa pelitaitojensa hiomiseen.

Teemu käyttää harjoittelunsa tukena Synergyn tuotteita. Ne auttavat häntä huippusuorituksiin ja helpottavat jaksamista – pysyäkseen kilpailukunnossa Teemun täytyy nimittäin harjoitella tuntikausia.

”En halua olla vain maailman paras golffari vaan maailman paras urheilija”, Teemu sanoo. ”Synergyn tuotteet auttavat minua keskittymään koko päivän ja treenaamaan kunnolla vielä golfharjoittelun jälkeen.”

Teemu on pelannut ammattitasolla jo yli 5 vuotta, ja hän on ollut mukana muiden muassa Englannin EuroPro-kiertueella, Saksan Pro Golf -kiertueella, Skandinavian Nordic League -kiertueella ja useilla kiertueilla Aasiassa. Viimeisimpänä Teemu pelasi Kiinan PGA Tourilla, ja hänen aikomuksenaan on jatkaa pelaamista ensin Aasiassa ja lähteä sitten mukaan Yhdysvaltain PGA Tourille.

Marraskuun lopulla Teemu pelasi Kiinan PGA Tourin finaalissa Buick Open -kisassa. Rata oli hankala, ja kylmä sää sekä rankka sade vaikeuttivat pelaamista entisestään. Siitä huolimatta Teemu sijoittui kokonaistuloksissa 31:seksi.

Synergylle on kunnia sponsoroida Teemun kaltaisia omistautuneita urheilijoita. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä hän saavuttaa tulevalla kaudella.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us