5 Star Legacy -järjestö Balilla

5 Star Legacy Foundation, Synergyn hyväntekeväisyyskumppani, on ollut tänä kesänä ahkera. Äskettäin järjestön edustajat – mukaan lukien Triple Presidential Executive Mark Comer – matkustivat Balille Indonesiaan toimittamaan tärkeitä tarpeita mm. yhteisöille, kouluille ja muille laitoksille.

Ensin Mark ja pari Balilla asuvaa Synergy-tiimin jäsentä lahjoittivat 85 paria kenkiä ja sukkia Buahanin kylän SDN 02 -ala-asteen oppilaille. Samalla vierailulla 5 Star Legacy toimitti maitoa ja leivonnaisia nälkäisille lapsille ja kahvia vanhemmille kyläläisille.

Järjestön edustajien seuraava kohde oli sokeille lapsille tarkoitettu Dria Raba -laitos. Ruoan lisäksi sinne toimitettiin rahalahjoitus, joka kerättiin Synergyn jäsenten keskuudessa Jakartassa ja Balilla järjestetyssä 5 Star Legacy -haasteessa.

Dria Rabassa järjestettiin myös erityislaatuinen illallinen. Mark kutsui pätevöityneet Balin-tiimin jäsenet 5 Star Legacy Foundationin järjestämälle aterialle yhdessä Dria Raban oppilaiden ja henkilökunnan kanssa.

Synergylle on kunnia tukea 5 Star Legacy Foundationia ja auttaa sitä katkaisemaan köyhyyden kierre maailman vähäosaisempien keskuudessa. 5 Star Legacyn verkkosivustolla voit lukea tulevista tapahtumista ja tehdä lahjoituksen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us