Synergy-tuotteet tanssijan tukena

Harriet Rautio, 21-vuotias Synergy-tiimiläinen, jätti taakseen ruotsalaisen tanssikoulun ja muutti New Yorkiin, jossa hän aikoo viedä tanssinsa uudelle tasolle.

Muutto vei Harrietin kauaksi hänen perheestään ja kotimaastaan Suomesta. Hän on kuitenkin innoissaan uudesta kodistaan, Broadway Dance Centeristä, jossa hän jatkaa opintojaan eri tanssityylien parissa. Tähtäimessään Harrietilla on Broadway-tanssijan ura. Lisäksi hän haluaisi liittyä kansainväliseen tanssiryhmään.

Harrastettuaan taitoluistelua kuusi vuotta Harriet halusi kokeilla jotain uutta, ja 11-vuotiaana hän
osallistui ensimmäiselle tanssitunnilleen. Hän huomasi heti suhtautuvansa tanssiin intohimoisesti, ja teini-iässä hän hioi taitojaan jopa 20 tuntia viikossa. Koko tanssiuransa ajan Harriet on omistanut suurimman osan ajastaan baletin, jazzin, nykytanssin ja salsan harjoitteluun, ja vastikään hän pääsi esittelemään taitojaan New Yorkin tanssikulkueessa.

”Tanssiessa oloni on upea”, Harriet kertoo. ”Mikään ei vedä vertoja sille, kun astuu tyhjään studioon, laittaa inspiroivaa musiikkia soimaan ja antaa liikkeen viedä mukanaan.”

Tanssille eläminen voi olla kuluttavaa, mutta Harriet on keksinyt, miten ainaisen lihasväsymyksen kestää ja tunneista ja harjoittelusta saa mahdollisimman suuren hyödyn. Kun Harriet nauttii ProArgi-9+- ja e9-tuotteita ennen treeniä, hän jaksaa raskaatkin päivät paremmin. Fyysisen suorituskyvyn lisäksi myös hänen virkeystasonsa on parantunut.

”Tanssiminen on fyysisesti paljon haasteellisempaa kuin jotkut ehkä kuvittelevat”, Harriet sanoo. ”Minun täytyy välttää vammoja. Ilman oikeaoppista lämmittelyä tulee helposti lihasvenähdyksiä, ja ilman oikeanlaista ravintoa keho väsyy herkästi.”

Harriet ryhtyi käyttämään SLMsmart-ateriankorviketta, kun tuote tuli markkinoille lokakuussa 2014. Hän oli yksi ensimmäisistä urheilijoista, joka kertoi Synergy WorldWidelle käyttävänsä tuotetta harjoittelun tukena. Harrietille SLMsmart-ateriankorvike on täydellinen palautusjuoma piruettientäyteisen päivän päätteeksi.

”Minusta on hienoa päästä kertomaan Synergy-tuotteista ihmisille, joille tiedän niistä olevan hyötyä”, Harriet sanoo. ”Tiedän, että monet ihmiset – myös tanssijat – kaipaavat samanlaisia tuloksia, joita itse olen saavuttanut tuotteiden avulla.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us