SLM 10 -klubilaiset parrasvaloissa

SLMsmart-menestystarinoita


Synergy WorldWiden SLM 10 -klubikampanjan ensimmäisessä vaiheessa 19 eurooppalaista jäsentä aktivoi vähintään kymmenen ihmistä SLMsmart-aktivointipaketilla. Kun SLMsmart- ja e9-tuotteet julkaistiin syyskuussa 2014, nämä jäsenet tarttuivat haasteeseen ja ryhtyivät jakamaan uusia tuotteita perheenjäsenten, ystävien ja tuttavien keskuudessa. Olemme todella ylpeitä kaikista tavoitteen saavuttaneista ja toivomme, että lisää jäseniä pätevöityy SLM 10 -klubiin vuoden 2015 aikana. Napsauttamalla tästä pääset tutustumaan SLMsmart-kampanjoihin tarkemmin.

Kolme SLM 10 -klubiin pätevöitynyttä jäsentä kertoi meille oman tarinansa. Tarinoista saat oivalluksia ja inspiraatiota, joista on hyötyä, kun sponsoroit ihmisiä SLMsmart-paketeilla.


Giuseppe Lucio
Team Elite, Italia

SLM 10 -klubikampanja auttoi Giuseppe Luciota viemään liiketoimintansa uusiin ulottuvuuksiin. Hän uskoi tuotteisiin lujasti, ja SLMsmart-kampanjoiden tuomat mahdollisuudet saivat hänet tähtäämään tavoitteisiinsa määrätietoisesti.

”Yksityiselämässäni on tapahtunut suuri muutos”, hän kertoo. ”On aina hienoa saada tunnustusta tekemisistään kampanjoiden kautta, ja kampanjat auttavat meitä vahvistamaan liiketoimintaamme.”

Giuseppen omistautuminen ei ole jäänyt huomaamatta. Uusien nimikkeiden ja Synergy-palkintojen myötä hänen motivaationsa ja innostuksensa Synergyn liiketoimintamallia kohtaan onkin kasvanut entisestään.

Giuseppen neuvo SLM 10 -klubiin pääsyä tavoitteleville on tämä: ”Älä toimi heti vaan jo eilen!”


Luis Quesada
Team Leader, Espanja

Luis Quesadan ja Cristina Cabañeron Synergy-liiketoiminta on kasvanut räjähdysmäisesti SLMsmartin julkaisun jälkeen. He ylittivät SLM 10 -klubin vaatimukset aktivoimalla SLMsmart-paketeilla 12 uutta asiakasta ja jälleenmyyjää. Luisin mukaan kaikki 12 ovat saavuttaneet hyviä tuloksia käyttämällä SLMsmart-ateriankorviketta ja e9-tuotetta.

”Tällaista tuotetta Espanjan-markkinoilla mielestäni tarvitaan”, hän sanoo. ”[SLMsmart] on parantanut elämääni niin henkilökohtaisella kuin ammatillisellakin tasolla.”

Luisin henkilökohtainen menestys ja aito halu auttaa muita parantamaan elämänlaatuaan ovat edistäneet hänen liiketoimintansa kasvua. Luisin mukaan SLMsmart ja e9 ovat tehneet uusien tasojen saavuttamisesta helpompaa, ja hänen tavoitteenaan onkin saavuttaa Team Manager -nimike kolmen kuukauden kuluessa.. Kaiken kaikkiaan Luis, Cristina ja heidän sponsoroimansa ihmiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä painonpudotussaavutuksiinsa – he selvisivät jopa joulusta ilman painonnousua.


Mirka Sedmak
Gold, Slovenia

Mirka Sedmakin houkutteli mukaan Synergy WorldWiden toimintaan SLMsmart-painonhallintaohjelma. Hän suhtautui SLMsmart-ateriankorvikkeeseen jo valmiiksi intohimoisesti, ja SLM 10 -klubikampanja kannusti häntä entistä tehokkaampaan toimintaan. Hän jakaa henkilökohtaisen menestyksensä mielellään muiden kanssa ja rohkaisee heitäkin muuttamaan elintapojaan terveellisempään suuntaan. Mirka kehittikin oman tukiohjelmansa, jonka tarkoitus oli pitää hänen sponsoroimansa ihmiset oikealla tiellä.

90 päivän haasteen aikana Mirkan sponsoroimat jäsenet kokoontuivat säännöllisesti kannustamaan toisiaan ja seuraamaan muutoksia painossaan ja mitoissaan. Tapaamisten ansiosta kokemus oli hauskempi ja haasteen suorittaminen loppuun saakka oli helpompaa. SLMsmart-ateriankorvike ja SLMsmart-kampanjat ovat auttaneet Mirkaa pudottamaan painoaan 10 prosentilla ja kasvattamaan Synergy-liiketoimintaansa. Nyt hän pystyy työskentelemään Synergyn tuotteiden ja sen tarjoamien mahdollisuuksien parissa täysipäiväisesti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us