Global Summit 2013 - Soulissa, Koreassa


Rekisteröinti on alkanut

Synergyn tiimijäsenet ja johtajat eri puolilta maailmaa kokoontuvat syyskuussa yhtiön huipputapahtumaan. Synergy WorldWide 2013 Global Summit -maailmankonferenssi järjestetään Soulissa, Koreassa, ja rekisteröinti konferenssiin on alkanut.

Me rohkaisemme sinua liittymään mukaamme 26.-28. syyskuuta tähän kouluttavaan, inspiroivaan ja jännittävään huipputapahtumaan, jossa voit oppia, kuinka saavutat paremman menestyksen. Koe Korean kulttuuri samalla kun nautit muiden eri puolilta maailmaa saapuneiden tiimijäsenten seurasta.


Ohjelma
Konferenssin istunnot ja tilaisuudet tapahtuvat perjantaina ja lauantaina 27.-28.9. Konferenssin pitopaikkana on Coex Center -keskus Gangnam-alueen sydämessä. Sisältäen luentoja ja koulutusta, maakohtaisia kokouksia, tunnustuksien jakotilaisuuden, juhlavastaanottoja ja kulttuuriesityksiä tämä konferenssi edustaa Synergy WorldWiden energiaa parhaimmillaan.


Aikaisin Souliin saapuneilla on mahdollisuus osallistua keskiviikkona ja torstaina 25. ja 26.9. järjestettäviin koko päivän kestäviin alueen tutustumiskierroksiin. Tutustumiskierros maksaa 76 USA:n dollaria henkilöä kohti, ja siihen sisältyy lounas. Ilmoittaudu mukaan aikaisin paikan varaamiseksi. Lisätietoja tutustumiskierroksista on tapahtuman rekisteröintisivustossa.


Kuljetus lentokentältä
Saavuttuasi Incheon International Airport -lentokentälle käytettävissäsi on useita edullisia tapoja matkustaa hotelliisi, Coex Center -keskukseen tai minne tahansa haluatkin ensin mennä. Lisätietoja on tapahtuman rekisteröintisivustossa.

Hotellivaihtoehtoja
Soulissa valittavanasi on useita hotellivaihtoehtoja. Tapahtuman rekisteröintisivulla on mainittu 20 hotellia, joista kukin sijaitsee 8 km:n päässä konferenssikeskuksesta. Nämä hotellit maksavat 97-410 USA:n dollaria per yö. Useat näistä hotelleista tarjoavat alennuksen konferenssiin osallistujille. Lisätietoja saat, napsauttamalla tästä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us