Tri Rainer Böger, MD on liittynyt lääketieteelliseen asiantuntijajohtoryhmään


Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että saksalainen L-arginiinitutkimuksen johtava asiantuntija, professori Rainer Böger (MD, lääketieteen tohtori) on liittynyt Synergyn lääketieteelliseen asiantuntijajohtoryhmään.

Tri Böger opiskeli lääkäriksi Saksassa Hannoverin lääketieteellisessä sekä sisätautien ja farmakologian tohtoriksi Hannoverissa sekä Californiassa, Stanfordin yliopiston lääketieteellisessä.

Tri Böger työskentelee tällä hetkellä Hampurin yliopiston lääketieteellisessä kliinisen farmakologian professorina sekä kliinisen farmakologian ja toksikologian laitoksen johtajana.


Tri Bögerin tieteellinen tutkimustyö on keskittynyt sydänsairauksien varhaiseen diagnosointiin ja ennaltaehkäisyyn. Lääketieteellisen uransa alusta lähtien tri Böger on ollut voimakkaasti mukana sydänsairauksien tutkimuksessa ja hoidossa. Vuonna 1991 hän kiinnostui typpioksidista (NO) ja sen vaikutuksista verisuonistoon kehittäessään lääkeyhtiöiden kanssa hoitoja, jotka voivat torjua ja vähentää ko. sairauksia.

Tri Böger on tehnyt tutkimustyötä jo 21 vuoden ajan ja keskittynyt perustutkimukseen sekä kliiniseen tutkimukseen liittyen L-arginiiniin ja sen vaikutuksista kehoon tuottaa typpioksidia (NO). Hänen suurin saavutuksensa on ollut havaita, että ADMA (epäsymmetrinen dimetyyliarginiini) on riskimerkki verisuonisairauksille ja L-arginiinin hyödyntäminen verisuonten solujen epänormaalin toiminnan ja sairauksien estämisessä.

Tri Böger tekee yhteistyötä tunnettujen instituutioiden kuten Mayo klinikan ja Stanfordin yliopiston lääketieteellisen keskuksen kanssa. Tri Böger on kirjoittanut yli 200 tieteellistä artikkelia, joista 130 liittyy ADMA:n ja L-arginiinin rooliin verenkierto- ja aineenvaihdunnansairauksissa.

Tri Bögerin laaja tietämys, asiantuntemus ja meneillään oleva tutkimus selkeästi osoittaa hänen olevan yksi maailman johtavista L-arginiiniasiantuntijoista. Kumppanuus tri Bögerin kanssa auttaa Synergy WorldWidea pysymään muita edellä sydämen terveysasioissa. On kunnia saada tri Böger mukaan Synergyyn.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us