Synergy WorldWide Toivottaa Suomen Tervetulleeksi!

Synergy Worldwide haluaa onnitella Suomea uusimman markkina-alueen avaamisen johdosta sekä liittymisestä Synergy perheeseemme. Lokakuun 8. päivänä 2011 melkein 1000 ihmistä kokoontui Helsinkiin juhlistamaan tätä räjähtävää uutta markkina-aluetta.

Erityisonnittelut Eric ja Kati Gammalssille ja Miimu Jaatiselle Team Elite –tason saavuttamisesta. Synergy luottaa Ericin, Katin ja Miimun kykyihin johtajina, kun he työskentelevät kovasti tavoitteidensa saavuttamisessa ja yrityksessä etenemisessä.

Oli hienoa kuulla ylintä johtoa kuten: Dane Longia (Presidential Executive), Mads østvangia (Diamond Executive) ja Corrine Brandiä (Pearl Executive), kun he kertoivat omista henkilökohtaisista kokemuksistaan, miten Synergy Worldwide on muuttanut heidän elämänsä täysin. Olimme mykistyneitä heidän sanoistaan sekä vaikuttuneita heidän sanomastaan.

Lisäksi konfferenssivieraat kuulivat Dan Normanin (Synergyn pääjohtaja), Stewart Rutterin (varapääjohtaja) ja Bengt Emanuelssonin (Euroopan toimitusjohtaja) esityksen Synergy Worlwidestä ja niistä mahtavista mahdollisuuksista, joita tulevaisuudessa voimme odottaa.

Synergy selitti myös muita yrityksen erityisyyksiä, jotka asettavat sen muiden edelle:
• perimmäiset laatuvakuuden menettelytavat
• uusi lääketieteellinen neuvoa-antava lautakunta, joka ilmoitettiin Summitissa
• voittamaton tuotetiede, joka johtaa maailman parhaiden tuotteiden kehittämiseen
• Synergyn tiimityösuuntautunut hyvityskaava ja uniikki yritysmahdollisuus.

Ensimmäiseksi Synergy haluaa antaa tunnustuksen Suomen mahtavalle johdolle, joka on mahdollistanut Suomen nopean menestyksen. Kaikki Star tasosta Team Eliteen huomioitiin heidän osastaan ja avainroolistaan Suomen markkinoiden menestyksessä ja heidän menestystänsä juhlittiin.

Vuosi 2011 on hyvässä vauhdissa rikkomassa vanhaa ennätystä ja tulossa kaikkien aikojen ennätysvuodeksi Synergyssä ja Suomi on isona osana tätä menestystä. Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi kertoessasi ympärilläsi oleville ihmisille, kuinka Synergyn tuotteet voivat hyödyttää heidän elämää!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us