Uusia tuotteita: Fat Grabber ja Carb Blocker

Uudet tuotteemme Fat Grabber ja Carb Blocker ovat nyt saatavilla! Nämä luonnolliset tuotteet ovat loistava lisä terveellisiin rutiineihin. Tasapainoinen ruokavalio ja säännöllinen liikuntahan ovat hyvän elämän perusta.
Molemmat tuotteet on suunniteltu käytettäväksi terveiden elintapojen tukena sopivan ruokavalion ja liikunnan ohessa. Säännöllisellä liikunnalla sekä terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla on monia etuja – ne tukevat muun muassa painonhallintaa. 

Fat Grabber -tuotteen keskeinen ainesosa on guarkumi, joka auttaa pitämään veren kolesterolitason optimaalisena*. Ravintoaineiden imeytymistä hidastavaa guarkumia käytetään yleisesti sakeutusaineena.
Carb Blocker on täysin luonnollinen tuote. Jokainen kapseli sisältää 300 mg valkoisia tarhapapuja, jotka vaikuttavat hiilihydraatteja sulattavien entsyymien toimintaan. Kun nautit hiilihydraatteja, kehosi nimittäin hajottaa ruoan entsyymien avulla ja se imeytyy myöhemmin sokereina, ja valkoiset tarhapavut ehkäisevät noiden entsyymien toimintaa. 

Tuote-esitteistä saat lisätietoja näistä loistotuotteista.  
* Vaikutus saavutetaan, kun guarkumia nautitaan 10 g päivittäin.    

CONVERSATION

Instagram

Follow Us