Ilmoittaudu Synergy Europen syystapahtumaan

Syyskuussa pääsemme vihdoin taas tapaamaan kasvokkain! Barcelonassa järjestetään 9.9. koko Euroopan laajuinen tapahtuma, jossa voit tutustua uusiin ihmisiin ja tavata vanhoja tuttuja. Paikalla ovat myös Synergyn Euroopan-johtaja Bryant Yates, toiminnanjohtaja Lynn Ohman sekä kunniavieraana Synergyn perustaja Dan Higginson. Verkostoitumisen ohessa luvassa on tietysti myös Synergy Europen tuoreimpia uutisia. 
 


Varhaisen ilmoittautujan liput ovat myynnissä 1.4.–31.5.  Lippu maksaa 50,00 EUR, ja hintaan sisältyy pääsy tapahtumaan, lounas sekä tuotekassi. 1.6. alkaen lippujen hinta on 60,00 EUR.   

Päivän mittainen tapahtuma järjestetään Barcelonassa 9.9.2023. Ohjelma alkaa kello 11.00 ja päättyy noin kello 18.00. Tapahtumapaikkana toimii satamassa lähellä Barcelonan keskustaa sijaitseva World Trade Center, jonne pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Myös Synergy Europen toimisto sijaitsee World Trade Centerissä, ja ovet ovat avoinna, jos haluat tulla tutustumaan tiloihin, ottamaan kuvia ja tervehtimään työntekijöitä ennen tapahtumaa. 

Tapahtuman kieli on englanti, ja järjestämme tulkkauksen kieliin, joita puhuvia osallistujia on ilmoittautunut tapahtumaan ennakkoon vähintään 50. Ilmoittautukaa siis ihmeessä koko tiimin voimin, jotta voimme järjestää teille tulkkauksen. 

Luvassa on hauska tiedon, tuotejulkaisujen ja tunnustusten täyteinen päivä. Mistä maasta saapuu eniten osallistujia? Kuka saa tunnustusta saavutuksistaan viimeisen vuoden ajalta? Nyt kannattaa ehdottomasti panostaa liiketoiminnan kehittämiseen, jotta pääset juhlistamaan työsi tuloksia muiden seurassa syksyllä!  

 

Huom.   
Tapahtuma perutaan, jos ilmoittautuneita osallistujia ei ole 15.6. mennessä vähintään 450. Mikäli vaadittu osallistujamäärä ei täyty, palautamme jo maksettujen lippujen hinnan. Synergy Europe ei kuitenkaan ole vastuussa matka- ja majoituskuluista tai muista kustannuksista. Levitä siis sanaa ja kannusta muitakin tiimisi jäseniä ilmoittautumaan, jotta tapahtuma varmistuu ja voit varata matkasi ja majoituksesi. Nähdään syksyllä!  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us