Alessandra Ghio Etelä-Euroopan myyntijohtajaksi

Synergy WorldWide toivottaa tervetulleeksi Alessandra Ghion, joka aloittaa eteläisen Euroopan uutena myyntijohtajana. Alessandralla on yli 16 vuoden kokemus toimitusjohtajana työskentelystä ja yli viiden vuoden kokemus myynnin johtamisesta, ja sitä myötä syvällistä ymmärrystä suoramyynnin alalta. 

Alessandra uskoo vahvasti ravintolisien tärkeyteen osana hyvinvointia ja tervettä elämäntapaa.

”Minusta on ihana päästä osaksi Synergy Worldwidea. Aloitin juuri, ja tunnen jo nyt olevani osa suurta perhettä. Uskon suoramyyntiin ja sen potentiaaliin sekä mahdollisuuteen muuttaa ihmisten elämiä tarjoamalla heille upeita tuotteita ja loistavia taloudellisia tilaisuuksia”, Alessandra sanoo.

Tuotteisiin liittyen hän lisää vielä: ”Synergyn tuotteet perustuvat ainutlaatuiseen tieteeseen, tutkimukseen ja kehitystyöhön. Ne ovat äärimmäisen laadukkaita ja sanalla sanoen mahtavia.” 

Alessandralle ihmisten kohtaaminen on työssä tärkeää, ja hän panostaa hyvien suhteiden luomiseen. 

Hän tulee tukemaan italialaisia, slovenialaisia ja espanjalaisia tiimejä, jotta tiimiläiset voivat saavuttaa omat tavoitteensa ja nostaa Synergy-liiketoimintansa uudelle tasolle. 

Me olemme iloisia saadessamme Alessandran osaksi Synergy-perhettämme ja tiedämme, että hän tulee täydentämään tiimiämme loistavasti.  Alessandra keskittyy Synergy Europen eteläisiin alueisiin, ja on tässä roolissa omalta tärkeältä osaltaan mukana yhteisessä tavoitteessamme ”jättää perintö”, joka vahvistaa tervettä taloudellista pohjaa ja hyvinvointia.  Tervetuloa, Alessandra!

Lynn E. Ohman
Euroopan toiminnanjohtaja

CONVERSATION

Instagram

Follow Us