Synergyn suositteluohjelma

Suositteluohjelmamme on käynnistynyt! Meillä on ilo ottaa käyttöön ohjelma, joka antaa asiakkaille uusia mahdollisuuksia ja auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi. 

Suositteluohjelman ansiosta sekä sinä että asiakkaasi hyödytte jatkossa, kun levitätte sanomaa suosikkituotteistanne. Kuka tahansa voi suositella meitä ystävilleen ostettuaan tuotteitamme itse. Suosittelijat palkitaan jopa 16 prosentin* tuotekrediitillä, kun heidän ystävänsä ostavat tuotteita Synergyltä heidän suosituksestaan. Suosittelijan sponsori puolestaan saa komission. 


Tutustuthan asiakirjoihin alla olevien linkkien kautta. Huomaathan myös, että tekemällä tilauksen Synergy WorldWidelta hyväksyt muutokset.


Tutustu uuteen suositteluohjelma täällä
Tutustu uusiin asiakasehtoihin täällä
Tutustu päivitettyihin käytäntöihin täällä
Tutustu palkkio-ohjelmaan täällä


*Huomaa, että aiemmissa tiedonannoissa "jopa 20%" on käytetty selittämään mahdollisia tuotehyvityksiä. Tämä prosenttiosuus kuvastaa määrää, kun laskelmat tehtiin tukkuhinnan perusteella. Huomaa, että päivitetty prosenttiosuus 'enintään 16 %' heijastaa laskentaprosenttia käytettäessä perustana vähittäiskaupan kertaostohintapistettä. Laskelmat tehdään verottoman hinnan perusteella. 
Tuotehyvityksen suuruuslaskelmat lasketaan samalla tavalla kuin vähittäisbonus ja se on asiakkaan tuotteista maksaman ja tukkukhinnan erotus, molemmat ennen alv:ta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us