SmartMeal -webinaari

Tule mukaan SmartMeal-tiedewebinaariin! Synergyn uusimman tuotteen taustalla olevasta tieteestä kertovat Hughes-tutkimuskeskuksen tutkija Wei Gao sekä tuotepäällikkö David Farley, joilla on kummallakin ollut tärkeä rooli SmartMeal-ateriankorvikkeen tuomisessa Euroopan-markkinoille. 

Pääsemme tutustumaan erilaisiin aminohappoprofiileihin, tuotteen koostumukseen, vitamiineihin, kivennäisiin ja niiden merkitykseen. Lisäksi webinaarissa kerrotaan Hughes-tutkimuskeskuksessa kehitetyistä yhdistelmäpaketeista ja siitä, miten tuotteet parantavat onnistumismahdollisuuksia yhdessä käytettyinä. 

Merkitse aika kalenteriisi ja kutsu tiimisi mukaan!

WEBINAARIN TIEDOT

Päivä: 12.07.2021
Aika: 9.00pm / 21:00 (EEST)
Webinar ID: 820 0019 8682
Kieli: englanti – tulkkaus suomeksi, norjaksi, saksaksi, italiaksi ja sloveeniksiWei Gao, Ft

Tri Wei Gao on Hughes-keskuksen kemiantutkija. Hänellä on tohtorin tutkinto Illinois’n yliopistosta, missä hän opiskeli lääketieteellistä kemiaa. Hän on työskennellyt Synergyn palveluksessa yli 6 vuotta, ja tuona aikana hän on ollut mukana useissa projekteissa ja monien tuotteiden kehityksessä. 


Huom: Webinaarissa ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa tai parantaa mitään sairautta tai muuta terveydellistä vaivaa. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto tai muu hallintoelin ei arvioi webinaarin sisältöä. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us