Mhari Oakes Synergy Worldwiden Myyntijohtajaksi

Synergy WorldWide on nimittänyt Mhari Oakesin myyntijohtajaksi Ison-Britannian ja Irlannin markkinoille. Mharilla on 20 vuoden kokemus johtamisesta suoramyyntialalla. Hän on työskennellyt muun muassa kauneudenhoitosektorilla sekä terveyspalveluiden suhdetoiminnassa ja markkinoinnissa.
Synergy WorldWideen hän tutustui kymmenisen vuotta sitten, kun hän alkoi käyttää yrityksen laadukkaita lisäravinteita harjoitellessaan Lontoon maratonia varten.


Mhari totesi nimityksestään näin: ”Synergyllä on Isossa-Britanniassa ja Irlannissa meneillään kiinnostava kasvukausi, ja otan tehtävän vastaan innoissani ja kiitollisena.

Hyvinvointi, vastustuskyky ja terveet elintavat ovat tällä hetkellä monen tärkeysjärjestyksessä ykkössijalla. Minä olen yksi heistä. Synergyn innovatiiviset liiketoimintamahdollisuudet voida tarjoavat taloudellista riippumattomuutta, jonka mahdollistavat laadukkaat vitamiinimme ja lisäravinteemme.”


Mharin vastuulla on muun muassa kehittää strategisia tapoja kaikkien Ison-Britannian ja Irlannin tiiminjäsenten tukemiseen ja auttaa heitä viemään liiketoimintansa uudelle tasolle.

Mharin tavoitteena on myös parantaa asiakaskokemusta ja auttaa Synergyä saavuttamaan entistä tärkeämpi sija ihmisten elämässä.


“Synergy on kansainvälinen johtaja hyvinvoinnin ja ravitsemuksen saralla. Vitamiinimme ja urheilusuorituksia tukevat lisäravinteemme ovat todella laadukkaita.

Siitä meidän täytyy mielestäni viestiä selkeästi Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Tuotteemme perustuvat arvokkaisiin tutkimuksiin, eikä mikään vedä vertoja vitamiineja pursuavalle ProArgi-9+-tuotteellemme. Salaisuutemme selviää Prescribers’ Digital Reference -teoksesta.


Mharin johtajuustyyli tekee työnteosta mukavaa, ja hän auttaa muita menestymään ja kukoistamaan. Hänen tavoitteenaan on saada yhteys kaikentasoisiin tiimin jäseniin ja luoda heihin positiivinen, tavoitekeskeinen, johdonmukainen ja palkitseva suhde.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us