Eurooppalaiset sosiaalisen median kanavat

Synergy Europen sosiaalisen median sivut on nyt avattu virallisesti. Jatkossa kaikki Synergyn tuotteista ja toiminnasta kiinnostuneet voivat seurata Eurooppaan keskittyviä Instagram- ja Facebook-tilejä. Lisäksi tiimin jäsenillä on pääsy omaan Facebook-ryhmään.

Haluatko mukaan yhteisöön? Se käy helposti.

EUROOPPALAINEN INSTAGRAM-TILI: Seuraa meitä TÄÄLLÄ.
EUROOPPALAINEN FACEBOOK-SIVU: Seuraa meitä TÄÄLLÄ.
EUROOPPALAINEN FACEBOOK-RYHMÄ: Liity ryhmään TÄÄLLÄ. Sinua pyydetään ilmoittamaan ID-tunnuksesi ja hyväksymään käyttöehdot. Synergyn työntekijät tarkistavat jäsenyytesi ja hyväksyvät sinut ryhmään mahdollisimman pian.

Meistä on hienoa päästä kertomaan tekemisistämme enemmän. Kutsu ihmeessä myös ystäväsi, asiakkaasi ja tiimisi jäsenet seuraamaan Facebook- ja Instagram-tilejämme, joilla kerrotaan niin Synergy-tuotteista kuin huipputason hyvinvoinnistakin.

Tiimin jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä julkaistaan ajantasaisia uutisia, yrityksen ilmoituksia sekä tietoa koulutuksista ja rakennetaan Synergy-yhteisöä. Ennen kaikkea ryhmä kuitenkin antaa tiimin jäsenille ja Synergylle uuden yhteydenpitokanavan.

On ilo kuulla niin vanhoista kuin uusistakin Synergyn ystävistä eri kielillä. Kun levitämme sanomaa huipputason hyvinvoinnista yhdessä, meistä tulee Euroopassa entistä vahvempia.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us