Tukea kesätreeneihin

Kun vaihdat sisätreenit kesäksi ulkoharjoitteluun, pääset liikunnan ohella nauttimaan auringonpaisteesta. Kesätreenien tueksi tarjoamme nyt Sports Pack Plus paketin kampanjahintaan. Paketti sisältää Proargi-9+- ja e9-tuotteita sekä uutta, parannettua FL-3X-geeliä, jotka ovat omiaan kesän aktiviteetteihin.

Tässä on lisäksi muutama vinkki siitä, miten voit korvata päivittäisen harjoittelun ulkoilma-aktiviteeteilla.

Patikointi
Patikoidessasi pääset jalkojen verryttelyn ja sykkeen kohotuksen ohella nauttimaan luonnosta. Polkujen varrella voit ihailla luonnonkukkia ja luoda mukavia muistoja – ja kenties vastaan tulee myös villieläimiä.

Hyppynaru
Hyppynarulla hyppiminen on monille tuttua ajanvietettä ala-asteelta, mutta se on myös tehokasta treeniä. Vaikka hyppiminen voi vaikuttaa helpolta, se harjoittaa sekä kestävyyttä että koordinaatiota. Jos naruhyppely siis kiinnostaa, kokeile vaikkapa tätä harjoitusta.

Ulkojooga
Yksi joogan hyviä puolia on, että sitä voi harrastaa melkein missä vain – myös ulkona. Tarvitset vain jooga-alustan ja hetken aikaa. Luonnon helmassa joogaan saa myös uusia ulottuvuuksia: luottamus omiin taitoihin voi kasvaa uudessa ympäristössä, ja luonnon rauha voi antaa uutta energiaa. Nappaa siis joogamatto kainaloon ja lähde harjoittelemaan virkistävään ulkoilmaan.

Pyöräily
Pyörän selässä pääset kätevästi tutustumaan lähialueisiin ja voit löytää uusia paikkoja kotikaupungistasi. Jos sinulla ei ole omaa pyörää, tutustu alueesi vuokraamoiden tarjontaan ja hinnastoihin. Googlen avulla löydät lähimmän vuokraamon helposti.

JOKO KUULIT SYNERGYN SPORT PACK PLUS KAMPANJASTA? TÄÄLLÄ VOIT TUTUSTUA TARJOUKSEEN TARKEMMIN.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us